Ujguria fővárosában Ürümcsiben minden ember hallott a székelyekről, csángókról, magyarokról! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. május 26., szombat

Ujguria fővárosában Ürümcsiben minden ember hallott a székelyekről, csángókról, magyarokról!


Komolyan elgondolkodtam, hogy ez a Nyugat-Európai ultraliberális országok annyit sem tudnak rólunk, székelyekről, hogy egyáltalán létezik egy ilyen nép Európában és 13 órányi repülőútra Ujguria fővárosában Ürümcsiben minden ember hallott a székelyekről, csángókról, magyarokról és egészen az 1940-es évekig amíg Ujguria meg tudta őrizi a függetlenségét az iskolákban a gyereknek tanították a székelyek, csángók, magyarok, ujgurok közös történelmét.

Nyílvánoson az utcán verik szét a ujgurokat a kínai hatóságok

Mi itt miért nem foglalkozunk a testvérnépeinkkel és miért a pajeszos finnugrabugrászok marhaságait tanítják a székely és magyar gyerekeknek az iskolákban? Miért kell a nyugat-európai haldokló libsi országok felé jobban nyitni, mint inkább azok fele nyitnánk, akik ismernek minket és testvérnépnek neveznek?A Kínai kommunista vezetés millió számra írtotta az ujgurokat és naponta több ezer bitorló kínait telepítenek be Ürümcsibe is. Bár elméletileg autonómiájuk van Hszincsiang-Ujgur Autonóm Terület néven ez gyakorlatban nem müködik sőt még rosszabb állapotok uralkodnak ott mint itt Székelyföldön. 

Minket még nem írtanak ezer számra a dögevők, de őket igen és érdekes módon sem a testvéri magyar nemzet kormánya, sem az EU sem más  nagy világszervezet nem foglalkozik az ujgurok problémáival,csak a tibetiekkel vagy a zsidó –palesztin konfliktusokkal.


A zsidó holokauszt a világot bejárta viszont a zsidó holokauszt száma messze eltörpül a ujgur holokauszt számától. Gondoljunk bele 8 millió ember halála csak a 20 és 21. században legalább olyan kegyetlen kivégzésekkel. Erről senki nem beszél, hallgat róla az EU is és a nagy világszervezetek is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here