Ahol nem volt rendszerváltás csak papíron! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. június 8., péntek

Ahol nem volt rendszerváltás csak papíron!


2013 óta érdekel aktívabban is a magyar nemzeti politika és ezen belül is a székelység törekvései is. Voltam én székely autonómia iránti szimpatizáns is, voltam MPP szimpatizáns, majd ENMP szimpatizáns is és a magyarországi politikában a Jobbik állt egészen 2016-ig hozzám a legközelebb. Ez már a múlt, ahogy mondják sok víz lefolyt azóta a Dunán. Most meg pontosan ezek a szervezetek pártok azok, akik úgy gondolom nagyon távol kerültek tőlem és ennek oka az, hogy nyilatkozatokat tettek, amelyek sértik a székely nép érdekeit is. 

A legidegesítőbb számomra az, hogy azok a pártkatonák tették ezeket, akik az úgynevezett rendszerváltás előtt is a Ceausescu rendszer hű csápolói és kiszolgálói voltak majd mikor észrevették, hogy szorul a kapca akkor hirtelen a kommunizmus elleni harc éllovasainak tüntették fel magukat, de nem változtak!

Ezek a posztkommunista szellemiségben tevékenykedő és még a székely nép céljait elősegítő törekvésektől is elzárkozó politikai szereplőknek nem az a céljuk, hogy a lehető legfontosabb célt, a székely önrendelkezést elérjék hanem az, hogy ebből nekik valami anyagi hasznuk legyen. Konfliktust azt nem mertek soha és nem is mernek a jövőben sem vállalni és ha bárki is elszámoltatná őket akkor mentik a bőrüket hazugságokkal. 

Van erre egy nagyon jó mondás amit megpróbálok egy kicsit diplomatikusabb hengnemben leírni és ez érvényes a jelenlegi erdélyi magyar politikai elit 90%-ára! Ha valaki belekezd abba az ősi női erotikus munka tevékenységbe, akkor majd ne csodálkozzon, hogy ügyfelei is kerülnek! Na itt minél több ügyfél kellene legyen hogy ezeknek az erotikus munka tevékenységbe fogó ,,munkások,, oda kerüljenek, hogy láthatóbb legyen az, hogy még ezt a munkát sem tudják megfelelőképpen elvégezni. 

Be kellene vezetni egy olyan belső székelyföldi törvényt, hogyha ezek a politikusok, akik állítólag minket képviselnek a megválasztásuk után nem végezték el azt a munkát, amire hivatkoznak, le lehessen őket váltani, és tiltani, hogy valaha is visszatérjenek a politikai pályára. Ha ezt a nép akarná, megtehetné és nem volnának ilyen politikailag semmit nem éri impotens pártok és szervezetek mint az elmúlt 28 éveben. 

Vigyázat  politikai prostik, mert az időtök végén jártok és betonba lesztek beletaposva!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here