Akár egy új, kifejezetten székely politikai szervezet is alakulhat! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. június 25., hétfő

Akár egy új, kifejezetten székely politikai szervezet is alakulhat!A Székelyek Világszövetsége és a Néri Szent Fülöp egyesület szervezésében az augusztus 3-5 között megrendezésre kerülő Visszhang Székely Tábor rendezvényen akár egy új erkölcsileg tiszta, kifejezetten székely politikai szervezet is alakulhat! A Székelyek Világszövetségét nem igazán kell már bemutatni, mivel 2016 óta aktívan részt vesznek a Székelyföldi közéletben és harcolnak a székely önrendelkezésért.

A Székelyek Világszövetsége –SZVSZ elégedetlen az elmúlt 28-év székely autonómia és önrendelkezési törekvéseivel és a székely emberekkel közösen egy új erővel, új tervekkel és ötletekkel szeretnék hiteltelenné váló erdélyi magyar politikai elit helyét átvenni Székelyföldön és egy hiteles alternatívát nyújtani a székelyeknek.A Székelyek Világszövetségét nehéz bármelyik oldalhoz is csatolni, mivel szimpatizánsaik minden politikai rétegből vannak és a székely önrendelkezési törekvésérdekében meg tudnak férni egymás mellett.

András Mihály a szervezet vezetője konzervatív és nemzeti irányvonalat képvisel, vannak  nemzeti radikális, középen állók és egy kevés baloldali szimpatizáns is, abból a rétegből, akik tiszta szívvel szeretnék a székely önrendelkezést és nem románoznak, nem házasodnak össze a PSD vel vagy a többi soviniszta román párttal.  Érdekes módon ezek az emberek tudnak közösen dolgozni és a belső viták ellenére is az önrendelkezés a legfontosabb cél.

A Székelyek Világszövetsége több 18 000 szimpatizánssal rendelkezik és folyamatosan nő a tábor. Talán a székelyek észhez kaptak és azt mondták, hogy elég, a sok posztkomcsi pártból kell egy valódi székely érdekképviselet.
Az SZVSZ-esek álláspontjaiból kiderül, hogy óriási bejelentésre készülnek Kőrispatakon 2018. augusztus 3-5 között ahol számos ingyenes és jótékonysági program, szórakozási program közül választhatnak az érdeklődők .
Szerkesztőségünk is ott lesz a rendezvényen ahová a szervezők várnak mindenkit szeretettel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here