A Ceausescu rendszert is lekörözi a mai oláh elnyomó hatalom székelyellenessége! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. július 8., vasárnap

A Ceausescu rendszert is lekörözi a mai oláh elnyomó hatalom székelyellenessége!




Nem telik el olyan nap, hogy valami székelyellenes lépést ne tenne az oláh elnyomó hatalom, amely meggyőződésem, hogy  a Ceausescu rendszert is túlszárnyalja. Évekig hurcolnak meg székely embereket koncepciós perek által, tönkre téve családokat, mint anyagilag, mint pedig lelkileg. Ki kell jelenteni az oláh hatalom a székelységet terrorizálja, lelkileg és fizikailag is.

Nem csak terrorista de még tiszteletlen más nemzetek lobogóival is. A jogállamiság náluk fel sem merül. Azt hiszik, hogy az erősebb kutya baszik elv mindenekfelett áll és elfeledkeznek arról, hogy legalább egyszer minden farok kiverődik, ők is!



Ők azt mondják, románellenesek vagyunk, de lehet, hogy már kezd igazuk lenni, mert ezt a románellenességet ők maguk táplálják belénk és elvárják azt, hogy a pofánkat fogjuk be és az ők kegyetlen emberellenes cselekedeteikért. Ha ők balkáni barbárok, akkor nekik mindenki vágja magát vigyázzba és tisztelje őket, de pontosan ez a terrorista összetákolt ország ezzel azt éri el, hogy nemzetközi gyűlöletet kapjon.

Nincsnek szavak, amivel le lehet írni ezt az országot, amelyben a demokrácia is diktatúra lett és a korrupt politikusaikat egy pár hónap alatt már kiengedik, azokat a dögevőket, amelyek a Székelyföldet direkt nem fejlesztik és próbálják a legjobban ellehetetleníteni az itt élő embereket, vállalkozókat, akik természetesen félnek is mivel még ezt a kis pénzt is elszedhetik tőlük ha lázadni mernek. De egyre többen vagyunk, akiknek a bicska kinyílik a zsebében és ne adj Isten, ha eljön az idő akkor használni is fogják, de nem szalonna evésre!

Ha ők keményen harcolnak ellenünk, akkor ellen fogunk állni, ha harc, akkor harc lesz, mert ezt nem tehetik meg a XXI.században a félművelt balkáni kecskepásztor parasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here