A szakadást szenvedett Jobbik, a volt szimpatizánsait támadja. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. július 1., vasárnap

A szakadást szenvedett Jobbik, a volt szimpatizánsait támadja.Korábbi cikkeinkben bászámoltunk arról, hogy létrejött a Mi Hazánk mozgalom, melynek vezetője Toroczkai László, aki a magyar határokat védő kerítés ötletadója. A párt zászlóbontója után a lerongyolódott és magára marad Jobbikos tábor hadjáratot indított, több a Mi Hazánk Mozgalmat lejárató oldalt hoztak létre ahol rászálltak a volt Jobbik szimpatizánsokra.

A nemzeti radikális eszmét elvesztő és a székely himnusz alatt fütyölő és a libsi Együtt pártot támogatni kívánó Jobbiknak lehetséges ez a taktikája, hogy személyes jogokat sértve lejárassanak becsületes magyar fiatalokat, akiknek már nincs gyomruk Jobbikos zászlokkal szivárványos zászlók között vonulni.Graur Gergő barátunk bejegyzésével is próbál gyűlöletet kelteni a Jobbik. Egy olyan fiatalemberrel, aki bízott a Jobbikban, de azokat az irányvonalakat, amikkel ő rokonszenvez a Jobbik elárulta. Gergőt a Jobbik által készített kamuoldal a ,,Mi Tanyánk Mozgalom,, mocskolja és a személyiségi jogaiban sérti.

Gergő Június 24-én az alábbi közleményét osztotta meg a közösségi oldalon:


Gergő miután észrevette a Jobbikos mocskolódást a következő posztját tette ki a Facebookra:

Miközben én jelenleg Izraelben tartózkodom a családomnál a magyar politika zajától távol aközben Jobbikos kamuoldal járatja le személyemet és a Mi Hazánk Mozgalom pártot! Én nagyon kishal vagyok a politikában még Jobbik IT-s se voltam nagyon. De az hogy Toroczkai Lászlót mérhetetlen ütemben járatja le a Jobbik az hogy már Habony Árpád 2.0-ban (talán Radnai László adja a parancsokat) dolgoznak ez azt mondja el hogy menthetetlenül lesüllyedt a Jobbik a mocsárba és feladta elveit. Engem mind járassatok csak Jobbikosok nem engem még Fideszes nem járatott le! A Jobbik az új "baloldali" párt Magyarországon! Mindent elmond a Jobbik kommunikációjáról az, amikor 2017 szeptemberében a Jobbik IT vezetőképzőjéről ugyan késtem, de rögtön arra mondatra léptem be: Migrációban nem lehet megverni a Fideszt! Nos, mindenki döntse el, miben lehet megverni a Fideszt! Szóval már akkor sejtettem, hogy a Jobbik nem nekem való! Nekem Toroczkai László személye a meghatározó! Hajrá Laci Hajrá Mi Hazánk! Még arra kérném a Jobbikosokat is, hogy most hagyjanak egy ideig a politikával és hagyják dolgozni a Mi Hazánk Mozgalmat! Ámen!

Úgy gondoljuk elfogadhatatlan a XXI. században egy ilyen aljas lejárató kampány, tegye ezt akár a Fidesz akár a Jobbik, MSZP stb. hogy egy volt szimpatizánsukat mocskolják és személyiségi jogaiban őket megsérteni. A kamu Mi Tanyánk Mozgalom szégyellje magát és a gyűlölet szítása helyett inkább foglalkozzon azzal, hogy a szebb napokat is látott és Jobbikból Ballikká valló libsi párt eredti irányvonalát tudják visszaszerezni. Ezeket a sorokat is, mint 2007-től -2014 ig tartó Jobbik szimpatizáns írtam le.

2017-ben még Udvarhelyen én magam is meglátogattam Vona Gábor fórumát. Én voltam az aki megvédte Vona Gábort a mocskolódó emberektől, azoktól akik tojással vagy aprópénzzel akarták megdobni Vonát. Akkor már az ébredező MIÉP szimpatizánsaként tettem mindezt és most egy olyan pártot kell itt kritikával illessek amiben 2007-től én is megbíztam.
Most 2018-ban ki kell jelentenem azt, hogy Isten őrizze a magyar nemzetet, hogy ezzel a baloldali liberális vezetéssel a Jobbik valaha is kormányra kerüljön.  

Kérjük, jelentsék a Facebook fele az ilyen oldalakat, mint gyűlöletkelő oldal!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here