A székelyek a magyar nemzet részei, de nem a magyar nép részei! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. július 15., vasárnap

A székelyek a magyar nemzet részei, de nem a magyar nép részei!


A székelység a magyar nemzet része, de nem a magyar nép része és nem a múltat nézzük, hanem azt, ami most van. Követeljük vissza a Magyar Országgyűléstől azt, hogy a székelységnek állítsák vissza az 1870 előtti képviseleti állapotát. A világ proletárjai egyesüljetek elvet teljes mértékben elítélem, még akkor is ha nemzeti együttműködés vagy hasonló nemzeti köpenybe bújtatott asszimilációról legyen szó.A székelységet, mint 1870-es évekig a Magyar Állam által is elismert népet, sőt nemzetet próbálják teljesen beolvasztani, eltüntetni, mint a magyar, mint a román részről. Tehát a székelyek saját nemzeti önazonosságát, jogi létezését, ami messze túlhaladja a több mai európai nemzet létezésének idejét egyszerűen el akarják tüntetni, hogy a székely az egyféle ragadványnév legyen vagy úgy lehessen rájuk is tekinteni mint a saját önazonosságuktól megfosztott és a magyar népbe beolvadt jászok, palócok, kunokhoz lehessen hasonlítani a székelységet is. Ezt teljes mértékben elítélem és küzdeni fogok, minden erőmmel és minden lehetséges eszközzel, hogy ne sikerüljön a székelyek beolvasztani sem a magyar sem a román népbe. 

Tehát tessék megjegyezni a magyar nemzet részei vagyunk de mint nép a saját létezésünket, saját nemzeti önazonosságunkat nem kívánjuk feladni még akkor sem ha a számunkra is fontos magyar nemzettudatot próbálják felhasználni ellenünk. Mi a népszámlálásokon SZÉKELYNEK kell valljuk magunkat.

Mi lesz ha nem létezik jogilag a területén 78%-os többségben lévő székely nép?:
1. Ha nincs székely nép, akkor a székely nem lehet jogalanya a népek és nemzetek önrendelkezési jogának székelyként!
2. Jogilag nemlétező népnek nincs himnusza, zászlója, népviselete, néphagyománya stb.
3. Ha nincs székely nép jogilag, akkor területe sem lehet, tehát jogilag a Székelyföld sem létezik. 
4. Nem lehet elvárni, hogy a román államtól egy olyan nemlétező nép szimbólumai jogait ne sértse vagy tartsa tiszteletben, amely nem létezik jogilag. Tehát ha valaki panaszkodik jelenleg, hogy a székelyek jogai sérülnek azok csak is kizárólag azok a személyek lehetnek, akik hivatalos népszámlálás alkalmával székelynek vallották magukat. Ez Romániában összesen 1665 –fő.
5. Az erdélyi magyar pártok hazudnak, amikor székely autonómiáról beszélnek. Ez nem lehetséges olyan népnek, amely nem létezik.

A 2011-es népszámláláson, törvénytelen eszközökkel az erélyi magyar pártok tudva azt, hogy akik székelynek vallják magukat őket is a magyar nemzeten belül, magyar anyanyelvűként de székelyként is kimutatják a székelység ellen fórdúltak és a székelység megtagadására buzdítottak felhasználva a magyar nemzettudatot fegyverként. Ezek a székelyellenes pártok és szervezek a következők: RMDSZ, EMNP, MPP, EMNT, SZNT!

A 2011-es népszámlálási adat ami bizonyítja, hogy az erdélyi magyar politikai szerezetek hazudtak a székelyeknek a népszámlálások előtt! 

A székely népnek mára utolsó lehetősége a 2021-es népszámlálás marad ahol 100%-hogy a fenti pártok és szerveztek újra próbálkozni fognak a székelyellenes média bevetésével is a székelység megtagadása mellett kampányolni. Ezt nem szabad elhinni és bedölni a fenti szervezeteknek. 
Valószínüleg a románsággal való riogatást is bevetik ami a Ceasescu rendszerben még megállná a helyét de nem a XXI.században és nem olyan jelenleg is aktív politikai szereplőktől akik az akkori rendszeren hű úttörők, vagy a rendszer hithű kiszolgálói voltak. Ők erkölcsileg leszerepeltek de sajnos még halatmon vannak. Ezért szoktuk mondani, hogy nem volt rendszerváltás csak gengszerváltás!

UDMR, MPP, EMNP


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here