UTÁNA NÉZTÜNK! A mára már nem székelyekből álló Székely Nemzeti Tanács, amely igazából nem is létezik. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. július 24., kedd

UTÁNA NÉZTÜNK! A mára már nem székelyekből álló Székely Nemzeti Tanács, amely igazából nem is létezik.
Az 1918-ban még a székely önállóságért harcoló Székely Nemzeti Tanács nevét magára ragasztó és ezt a nevet bemocskoló Siculitas egyesület éveken keresztül hazudott a székelyeknek és a Székely Nemzeti Tanács nevét felhasználva tettek olyan székelyellenes lépéseket, amiket talán az 1918-as valódi SZNT puskagolyóval ajándékozna.1.   2004-ben tervezett saját mozgalmi zászlojukat ráerőltették a székely önkormányzatokra és a székely embereknek azt hazudták, hogy az a székelység történelmi zászlója.

2.     2006-ban megtagadták a Ditrói Székely Nemzetgyűlés határozatát
3.     2011-es népszámlálásokon arra biztatták a székelyeket tagadják meg a székelységüket és ne vallják magukat székelynek.

UTÁNA NÉZTÜNK! Romániában nem létezik sem Székely Nemzeti Tanácsként bejegyzett szervezet sem SZNT ezért hivatalosan SZNT és Székely Nemzeti tanácsként hozott nyilatkozataik és autonómia statútumuk is semmis.

Tehát ha Ön kedves Olvasó be szeretné jegyezni a Székely Nemzeti Tanács nevet vagy az SZNT nevet azt akár mai nap is megteheti, és talán nem is lenne rossz ötlet, hogy ezek, akik a székelység képviseletének kiadják magukat, ne tudják továbbra is besározni a már eléggé sárossá lett Székely Nemzeti Tanács nevét.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here