A Magyar Igazság És Élet Pártjának képviselői Székelyföldön tartottak előadást. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. augusztus 9., csütörtök

A Magyar Igazság És Élet Pártjának képviselői Székelyföldön tartottak előadást.A Magyar Igazság És Élet Pártjának képviselői Székelyföldön tartottak előadást Kőrispatakon a Visszhang Székely Tábor keretein belül. Több kérdést feltettünk a nemzeti párt három képviselőhölgyének: Bejan Angelicának, Fülöp Enikő Noéminek és Farkas Anitának.

Fülöp Enikő Noémi, Farkas Anita, Bejan Angelica


Bejan Angelica, moldvai csángó magyar, Fülöp Enikő Noémi marosvásárhelyi székely és Farkas Anita magyarországi magyarként az összefogást erősítette meg és kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy a székelyek, amíg MIÉP létezik, számíthatnak a párt segítségére, bár még nekik is erősödniük kell, de ezt közösen is tehetjük. Augusztus 5-én a MIÉP megkoszorúzta Bözödújfalusi emlékművet is.


A fórumon a párt képviselői kijelentették, nem kampányolni jöttek Székelyföldre, nem más pártok lejáratására, hanem a MIÉP üzenetét átadni a székelyeknek. Úgy gondoljuk ez sikerült is, és megérdemelt tapssal jutalmazva a székely emberek megköszönték a MIÉP jelenlétét. Videóval is hamarosan jelentkezünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here