A Néri Szent Fülöp Egyesület várja Önt az önkéntes tagjaink közé! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. augusztus 22., szerda

A Néri Szent Fülöp Egyesület várja Önt az önkéntes tagjaink közé!


A Néri Szent Fülöp Egyesület várja Önt az önkéntes tagjaink közé! Rengeteg munka van a székely nép céljainak elérésében, tehát minden segítő kézre szükségünk van függetlenül attól, hogy hol él, mi a foglalkozása, vagy éppen milyen politikai nézetei vannak.

A Néri Szent Fülöp Egyesület Romániában bejegyzett egyesület, amelynek céljai: karitatív tevékenységek, székely táborok szervezése, székely hagyományok ápolása és a székely civil társadalom politikai szimpátiától független összekovácsolása a székely önrendelkezés elérése érdekében.

Olyan alapító tagok többnyire az egyesület részei, akik előtte a magát Székelyek Világszövetségének nevező baráti társaság részei voltak és az SZVSZ nem megfelelő és alpári kommunikációja miatt kiléptek a baráti társaságból. A Néri Szent Fülöp Egyesületnek célja volt az SZVSZ munkáját segíteni, de az SZVSZ elnökének megnyilvánulásai olyan személyek irányába, akik hónapokon keresztül segítették az SZVSZ munkáját túlhaladták azt a szintet, hogy a Néri Szent Fülöp Egyesület a későbbiekben is komolyan vegye az SZVSZ jelenlegi elnöke által képviselt irányvonalat.

Több olyan taggal rendelkezik az SZVSZ elnöksége, amely véleményünk szerint rátermettebb és erkölcsileg tisztább lenne a szervezet vezetőjének.

Az alábbi linken lehet jelentkezni a Néri Szent Fülöp Egyesület önkéntesének:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here