Elkezdődött a 2019-es Székely Tábor Kőrispatak szervezése. Ezt Ön is támogathatja! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. augusztus 14., kedd

Elkezdődött a 2019-es Székely Tábor Kőrispatak szervezése. Ezt Ön is támogathatja!
2019-ben a Néri Szent Fülöp Egyesület és a Székely Leszek 2021 Mozgalom szervezésében újra Kőrispatakon szeretnénk megrendezni a Székely Tábort. Ahhoz, hogy a rendezvényt megcsináljuk támogatókra van szükségünk. Várjuk olyan emberek, szervezetek, pártok, önkormányzatok támogatását, akik szeretnének segíteni a Székely Tábor hagyománnyá tételében, ahol politikai szimpátiától függetlenül bárki megtalálhassa azt a programot, ami őt érdekli.

            A 2019 es Székely Tábor célja a székely identitás és a magyar testvéri kapcsolatok erősítése, hagyományaink népszerűsítése, céljaink megbeszélése, kapcsolatok kiépítése. Az esemény létrejöttének támogatásában várjuk más civilszervezetek és magánszemélyek csatlakozását is, továbbá olyan személyek jelentkezését is várjuk, akik aktívan részt vennénk a rendezvény adminisztrációs, (szervezési feladatok) ellátásában is.

            Az eseményt lehet támogatni a következő számlaszámok bármelyikén. Nagyon fontos, hogy bármekkora kis összegekkel ha tudják támogatni az eseményt, kérjük tegyék meg, mert ezen múllik, hogy a rendezvény létre jöhet-e. Célunk az, hogy pályázzunk erre a célra is, de jobban örvendenénk, ha mi székely és magyar emberek tudnánk közösen előteremteni egy annyi összeget amivel egy szép kis színvonalas eseményt létre tudnánk hozni Székelyföld egyik legszebb falujában Kőrispatakon 2019 Július hónapjában.

Hogyan működik az adományozás?
Az adományokat banki átutalással várjuk.
1.     Bankszámla NÉRI SZENT FÜLÖP EGYESÜLET
RO26RNCB0152131400860001
SWIFT: RNCBROBU
Bank neve
BCR
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.     Bankszámla BENKE CSABA SZÉKELY TÁBOR - SZERVEZŐ
RO11BRDE210SV48442082100
SWIFT:BRDEROBU
Bank neve
BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE SA

Minden adományt, támogatást köszönünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here