Már 2017 nyarán irt levelet Trumpnak az ,,amerikai székely,, - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. augusztus 30., csütörtök

Már 2017 nyarán irt levelet Trumpnak az ,,amerikai székely,,


Már 2017 nyarán irt levelet Trumpnak, ami a Romániai volt kommunisták korrupciós ügyei és a székelyek elnyomása veszélyezteti az amerikai érdekeit is Romániában.

Olvasható az amerikai szervezet közösségi oldalán. Viszont több volt SZVSZ alapító tag megjegyezte, hogy ez valójában csak ,,humbuk,, lehet, mivel erről ők nem tudnak semmit, hogy hivatalos levelet küldött volna az SZVSZ elnöke Trumpnak, ha ez meg is történt erről az SZVSZ vezetője elfelejthette értesíteni az alapítókat, de a levelet sem tették közzé.

Forrás: news.ro


Az SZVSZ oldalán az is olvasható, hogy, Trump ügyvédje :

Válaszul megköszönte a SZVSZ kampányát a Trumpert Texasban és megígérte, hogy a székely ügyet(sajnos nem ismeri egészében a jogi eljárást) meg fogja említeni minden alkalommal a Bukaresti kormánynak.

Valószínűleg ezt meg sem tette ugyanis az Amerikai Egyesült Államoknak nem érdeke, hogy az egyik legfőbb szövetséges csicskását, amelyik az oroszok hergelésére megengedte, hogy Amerika tömegpusztító rakétabázist létesítsen a Romániai Deveselu településen.
Kép Forrása: Szabad Székelyföld Nemzeti Blog - András Mihály -  ,,az amerikai székely,, 


Mint tudjuk az SZVSZ álma az, hogy majd Amerika megoldja a székelyek problémáit, csak nehogy a puska fordítva süljön el és Amerikát Romániából a székelyek tessékeljék ki akár Orosz segítséggel és pont az orosz legyen az amelyik ezt megoldja.
A székelyek többsége nem bízik Amerikában, ezért az SZVSZ amerikai székely szervezet sem tud egy olyan erőt felmutatni, hogy a székelyeket meg tudják bármiféleképpen győzni.


T.Z.E.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here