Országos szaros pelenka ügy Magyarországon - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. augusztus 26., vasárnap

Országos szaros pelenka ügy MagyarországonNagyon nagy feneket kerítettek az elmúlt napokban Magyarországon annak a fotónak ahol Orbán Viktor lánya egy kakis pelenkát dob az út szélére, majd folyatja az útját. Lehetnék kritikus Orbán lányával szemben, hogy ezt hogy engedhette meg magának, de nem tudok az lenni és nem is az én dolgom az, hogy ezt eldöntenem, hogy helyesen tette e, hogy nem kívánta a megtelt pelenkát szagolni az autóban.

Kép forrása:Nyugati Fény

Bennem és nagyon sok emberben csak az maradt meg, hogy a magyar sajtó és a nemzetközi sajtó is… elnézést a kifejezésért, de ténylegesen a szart osztja nekünk, mintha erre olyan nagy szükségünk lenne. De ez milyen jó hogy a média az ember torkán le tudja egy szaros pelenka ügyét le tudja tolni, mert egy politikai vezető lányáról van szó.

Vajon fontosabb témával nem tudnának a magyarországi média szereplői foglalkozni? Pedig volna bőven, amivel foglalkozzon, akár a kormánysajtó, akár az ellenzéki sajtó, például tessék egy pár cikket a magyar devizakárosultak problémáiról is írni, vagy akár hogy ne csak negatívumokat említsek a kormány állami tartozások csökkentéséről vagy bármi tájékoztatójellegű fontos eseményről. A szaros pelenka az  első és a legfontosabb, mert talán ez kapóra jön az ellenzéknek arra, hogy megpiszkáljuk egy kicsit a kormányt.

Ne feledd el ha valamit kitojtál akkor azt hagyd ott és ne piszkáld mert még büdösebb lesz és az erős szar szagot sokan nem bírják!
B.CS.

2 megjegyzés:

  1. Nem teljesen értem a cikkbéli felháborodást... Egy egész cikket szentelsz neki, hogy mások egész cikkeket szentelnek neki... vagyis ugyanazt teszed, amit a többi médium... Mi a különbség? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyi a különbség, hogy én ebben felhívom a figyelmet arra. hogy nem kellene ilyen baromságokat hozzon a magyar média. Tehát a kritikát ott kell és olyan módon kifejteni ahol hat. Ez arra van hogy gondolkodjanak el azon miket kellen leírjanak.

      Törlés

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here