A Facebook gerinctelen cenzúrája ellen itt a VKontakte - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. szeptember 4., kedd

A Facebook gerinctelen cenzúrája ellen itt a VKontakteA VKontakte, a legnagyobb európai online közösségi háló, székhelye Szentpéterváron található, hasonló oldal a Facebookhoz, de ezerszer gerincesebb ugyanis a VKontakte nem szól bele az országok választásába és nem tiltja le a politikai pártok közösségi oldalát, ahogyan például a Facebook a választások előtt a MIÉP oldalával tette.A Facebook a Szabad Székelyföld Nemzeti Blog oldalunk Facebook oldalán is tiltotta a megosztást ahol közel 1900 követőnk van. Szerkesztőnk, Benke Csaba a mai napon a személyes Facebook profilján is 30 napos tiltást kapott, amelyet a Zuckerberger féle amcsi demokrata Facebook SEMMIVEL SEM INDOKOLT!

Tudjuk, hogy az igazság terjesztése nagyon sok embernek fáj és inkább szeretnek hazudni, ferdíteni csak azért, hogy ebből nekik valami előnyük származzon, de mi valljuk, hogy az igazságot nem lehet elzárni és eltitkolni sokáig. Valami rés úgy is kerül és ott az igazság kiszivárog. Ez a rés szerintünk most a vk.com oldal ahová egyre több magyar ember csatlakozik lévén azért is, mert a legnagyobb európai online közösségi háló.

A Szabad Székelyföld Nemzeti Blogot mindenki megtalálhatja hamarosan a vk.com oldalon is, kérjük, önöket használják a vk. oldalt is, mert sokkal biztonságosabb és sokkal tisztességesebb, mint a Facebook.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here