A Mi Hazánk Mozgalom sem szavazta volna meg a magyar nemzetet támadó Sargentini –jelentést - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. szeptember 14., péntek

A Mi Hazánk Mozgalom sem szavazta volna meg a magyar nemzetet támadó Sargentini –jelentéstA Mi Hazánk Mozgalom sem szavazta volna meg a magyar nemzetet támadó Sargentini –jelentést. Dúró Dóra,  országgyűlési képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese szerint, Nincs helye politikai taktikázgatásnak a Sargentini-jelentés szavazásakor. A Mi Hazánk Mozgalom közleményében a következőket írja:

A felháborodott szavakon túl konkrét válaszlépést is igényel a Mi Hazánk Mozgalom szerint az a támadás, amelyet Magyarországgal szemben folytat az Európai Parlament a Sargentini-jelentéssel. A Mi Hazánk szerint elfogadhatatlan azoknak az ellenzéki pártok magatartása is, melyek nyíltan szembefordulnak saját hazájukkal, vagy tartózkodással taktikázgatnak olyan kérdésben, amelyben egyetlen helyes álláspont van: nemmel szavazni. Ez a jelentés hazugságokat tartalmaz a hazánkról, amelyet a leghatározottabban vissza kell utasítsunk.
A Mi Hazánk Mozgalom szerint a magyar kormányt kritizálni a magyar ellenzék lehetősége és feladata, ám a szuverenitásunkat nem vonhatja kétségbe még az Európai Unió sem, amelynek vezetői ismét Európa megosztására, polarizálására tesznek kísérletet. A Magyarországot ért támadások esetében nem lehetne helye politikai taktikának az ellenzék részéről sem: ahogy nem fogadható el Magyarország feljelentgetése különböző külföldi fórumokon, úgy nem fogadható el az sem, ha valaki nem az egyértelmű elutasítás pártján áll ennek a jelentésnek a szavazásakor.
A hazánkkal szembeni eljárásra válaszként kevesek a szavak: a Mi Hazánk javasolja Magyarország EU-csatlakozási feltételeinek újratárgyalását, illetve azt követően népszavazást az EU-tagságunkról, hiszen elfogadhatatlan, hogy az EU a balliberális köröknek való megfelelési kényszerről szól, illetve hazugságok és kettős mérce alapján próbálja elítélni hazánkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here