A székelységet használja fel a saját nevének futtatására a Texasi székely András Mihály? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. szeptember 13., csütörtök

A székelységet használja fel a saját nevének futtatására a Texasi székely András Mihály?


Korábban már beszámoltunk, hogy András Mihály miképpen rágalmazza a Székelyek Világszövetsége volt tagjait. Nézzük csak meg ki is ez az András Mihály aki Texas államból képzeli magát a székelyek nagy megmentőjének úgy, hogy erdélyi magyar politikai szereplőket, korábban a Magyar Kormányt szidta és állítása szerint ,,Soros György tiszta szívű magyar ember,,  -Nyilatkozta ezt egy ellenzéki magyar sajtónak.

Szerkesztőnkről, Benke Csabáról azt állítja a székely kondukátor, hogy az SZVSZ fizetést biztosított neki, de kérjük őt, mutasson egy hivatalos fizetéses okmányt ahol tisztán a Székelyek Világszövetsége pecsétjével van kiállítva! Ilyent nem tud mutatni! Továbbá abban a 19 000 tagot meghaladó csoportban, amiben a tagok 80%-át Benke Csaba hozta be kevesebb, mint két év alatt. Amikor Benke Csaba észrevette, hogy András Mihály céljai nem tiszták és a székelységet talán az Amerikai Állam kérésére fel akarja használni bizonyos célokra kilépett a szervezetből és nem András Mihály vagy a Székelyek Világszövetsége rúgta ki, ahogyan ezt a András Mihály elmondja


András Mihály bejegyzése -  egy engedély nélkül felhasznált képpel mocskolódik a Székelyek Világszövetsége csoportban, olyan embereket kért meg a mocskolódásra akiket szerkesztőnk Benke Csaba tíltott a csoportban András Mihály kérésére!

Legalább 10 olyan fontos embert tett ki András Mihály a Székelyek Világszövetsége csoportból, akiktől talán félt, hogy erkölcsileg tisztábban tudnák a székelységet vezetni.  Amióta szerkesztőnk Benke Csaba kilépett a jobb sorsra érdemes SZVSZ-ből azóta újra eluralkodott a káosz a csoportban. Személyeskedések és politikusok köpködéséről szól már az SZVSZ tevékenysége. Ezt többen a csoportban szóvá is tették ahol a ,,szeretett vezér,, a facebookhoz hasonlóan cenzúrázást alkalmaz vagy ha nem az ő szája íze szerint történik a hozzászólás kidobják a hozzászólót a csoportból.
Felmerülhet a kérdés a józanul gondolkodó székely emberekben ez a mocskolódás helyes-e amit a Székelyek Világszövetségének önjelölt vezére szít az erdélyi magyar politikai szereplők ellen és korábban a Magyar Kormány ellen is, aminek az lett a következménye, hogy András Mihály szerint hogy Magyarországról kitiltották őt. 

Hogyan akarja András Mihály a székelységet képviselni, ha ő maga sodorja veszélybe a székely népet és vele együtt a székely önrendelkezési törekvést is? Képes-e hazajönni Texasból a kényelmet elhagyva és szembenézni itthon a székelyeket naponta ért támadásokkal, amire ő nagyon sokszor személyes beszélgetéseinkben csak legyintett?
András Mihály a ferdítései és alaptalan rágalmai helyett miért nem azon fáradozik, hogy a székely nemzetet politikai szimpátiától függetlenül összefogja és ne szétszakítsa?

A Székely Leszek 2021 Mozgalom, amelyet Benke Csaba alapított abban az időben, amikor észrevette az SZVSZ pálfordulásait, és amelyet András Mihály magáénak tekint, teljesen elítéli a Székelyek Világszövetsége alaptalan rágalmait, mocskolódásait és azt, ahogyan ő a vele egyet nem értő székely emberekkel bánik.  A Székely Leszek 2021 Mozgalom semmiféleképpen nem kíván összefogni olyan erkölcsileg megromlott személyekkel akik a székely önrendelkezés ügyét veszélyeztetik és nem tisztelik a politikai ellenfeleiket sem. 

ZS.SZ. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here