Az Európai Unió a mai formában a végnapjait éli! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. szeptember 23., vasárnap

Az Európai Unió a mai formában a végnapjait éli!


             
Az Európai Unió a mai formában a végnapjait éli! A nemzetállamok leépítését tűzték célul és ez valószínűleg Nyugat-Európában sikerülni is fog. Kelet-Európa sokkal szerencsésebb helyzetben van ideértve Magyarországot is, mivel ezekben az országokban nagyon erős a nemzeti identitás és a keresztény értékek védelme.


A migránsok betelepítése az egy nagyon jól előre átgondolt terv az Európai Unió vezetői felöl, és természetesen ne felejtsük megemlíteni, a szabadkőműves amerikai háttérhatalmat, amely boldogan támogatja az EU vezetőinek a tervét, amit egyébként a vezetők jónak gondoltak és most már ,,vakarják a tökeiket,, de sajnos késő, mert a migránsok már ott vannak nyugaton és egyre több fog menni.

Az Európai Unió vezetői pontosan tudják már, hogy visszafordíthatatlan hibát követtek el, de még úgy tesznek, mintha minden a legnagyobb rendben lenne nyugaton, és a lehető legnagyobb mértékben próbálják eltitkolni a számtalan terror cselekményt, amely Nyugat-Európa országaiban történik. Mi itt szerencsések vagyunk, ha tudunk egy kicsit gondolkodni, akkor még szerencsésebbek is leszünk. Hamarosan Nyugat –Európa gazdasága rohamosan csökkeni fog, ugyanis a vállalatok nem lesznek hajlandóak egy bizonytalan és veszélyes helyen maradni és inkább átjönnek Kelet-Európa városaiba, ahol a pénzüket inkább be fogják fektetni, mert itt biztonságban lesz. Mindenféle találgatások nélkül ki merem jelenteni, hogy nem több mint 15 év és az Európai Unió gazdasági iránya megcserélődik és az EU kinézete teljes mértékben meg fog változni a nemzetek Európája fog győzni és nem az a terv amit Európai Egyesült Államokként nevezhetünk.

Benke Csaba - Szabad Székelyföld Nemzeti Blog 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here