De mit is akar Amerika Romániában és mi a céljuk a székelyekkel? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. szeptember 21., péntek

De mit is akar Amerika Romániában és mi a céljuk a székelyekkel?


Amerika ahová befurakodik, ott béke nem marad, mert álltalában harcokkal végződik minden ilyen katonai vagy politikai befurakodás. Ha Amerikát emlegetjük, akkor mindenki egy nagyon demokratikus rendszerre és egy élhető országra gondol, ahol a nemzeti közösségek szabadon élhetnek, de mindenki elfelejtkezik például az indián holokausztról ahol több mint 100 millió indiánt mészároltak le az amerikaiak és a megmaradt őshonos indián népet drogokkal és itallal fertőzték meg. 


1956-ban folyt a magyarok vére Budapest utcán.  Üzennek az amerikaiak, hogy tartsatok ki magyarok, mert mi is érkezünk. A magyarok bizony várhatták az amerikaiak segítségét, mert nem jöttek soha. Elérkezik a XXI. század és Amerika ugyan azt csinálja, amit 1956-ban a magyarokkal is, de most a Közel-Keleten, ahol az olaj érdekében nemzeteket ugraszt össze és az amerikai szabadkőműves vezetés röhög Washingtonban, a markában, hogy emberek vére folyik és ott és nekik meg otthon az olaj folyik befele. 

Aztán megjelenik Amerika Romániában is egy kis dollárt a földre dobva, megvásárolva a román kormányt beengednek Románia területére tömegpusztító rakétákat, amelyek veszélyt jelentenek minden Románia területén élő nemzeti közösségre. Amerika tehát minket, székelyeket is felhasznál arra a célra, hogy az orosz medve bajuszát tudják húzogatni  és olcsó provokációkat tudjanak innen véghezvinni. 

Mint ismert, Moszka korábban többször is bírálta Romániát, amiért befogadta a deveselui katonai bázisra az amerikai elfogórakétákat. Vlagyimir Putyin államfő legutóbb tavaly novemberben beszélt arról, hogy Oroszországnak ártalmatlanítania kell a nemzetbiztonságára irányuló fenyegetéseket. Putyin ezek közé sorolta az amerikai ,,rakétapajzs,, Romániába telepített elemeit is.Amerika tehát jelen van Romániában és semmi okunk nekünk székelyeknek a jenkikben megbízni, mert a történelem nem felejt, ahogyan a lemészárolt indián áldozatok leszármazottjai és a jó Isten sem! Amerikát minden erővel ki kell űzni Romániából és a székely népnek teljes mértékben el kell zárkóznia minden Amerikai befolyás alá tartozó üzlettől, politikai diplomáciai ajánlatoktól és a lehető legnagyobb erővel támogatni kell azt, hogy az európai nemzetállamok gyengítését tervező Amerikát eltávolítsák Romániából! AMCSIK HAZA!

Benke Csaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here