Konfliktusok a MIÉP -ben! A MIÉP nem vész el csak átalakul! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. szeptember 24., hétfő

Konfliktusok a MIÉP -ben! A MIÉP nem vész el csak átalakul!Szerkesztőségünkbe jutott a hír, miszerint a MIÉP etikai bizottsága megfosztotta elnöki rangjától Nagy Tibort, aki 2017-től volt a MIÉP elnöke. Jelenleg a pártot a MIÉP elnöksége vezeti a 2019-es elnökválasztásig.A MIÉP-en belül sajnos belső konfliktusok alakultak ki és ezek annyira elfajultak, hogy személyeskedésekbe és vádaskodásokba is torkollott az egész konfliktus. A leváltás oka a https://minden-ami-politika89.webnode.hu oldal szerint az volt, hogy Nagy Tibor teljesen elhanyagolta a párt vezetését és a tagokkal való kommunikációt. Viszont a fenti oldalon több valótlan állításra hívta fel figyelmünket a  párt elnökségi tagja, Fülöp Enikő Noémi, aki közleményében a következőket írja a fenti oldalon lévő újságírónő állításaira:

Mint MIÉP Százhalombatta alapszervezet elnöke, mint MIÉP megbízott elnökségi tag (átmeneti jelleggel következő tisztújításig), mint korábbi MIÉP országgyűlési képviselő jelölt, de nem utolsó sorban, mint természetgyógyász, állatvédő, poéta és főleg EMBER, a képekben vázolt újságcikkre a következő a válaszom, véleményem.

Fülöp Enikő Noémi- MIÉP Százhalombatta 

 
Kedves újságírónő, tiszteltnek nem nevezném engedelmével, hiszen rengeteg jogi és életszabályt hágott át.

Először is, közétett egy olyan párt-magán okiratot, melynek közzététele nem tartozik az Ön hatáskörébe, jogi következmények nélkül.
Az Ön által írt cikk, sok helyen nélkülözi a valóság alapjait, bár biztosan tudom, hogy az Ön cikkének forrása, belső emberünk, aki ráadásul hamis információkkal látta el Önt.

Forrás:MIÉP Százhalombatta facebook oldala

Olyan belső ember, aki elvesztette a valóság fonalát, általa képzelt gonosz világban él, ahol mindenki ellenség aki ellentmond és nem hajbókol neki. Teszi mindezt magánemberként és párton belüli emberként is.
A párton belüli viták, mint ahogyan egy családon belüli viták is, melyek nem érintik a külvilágot és nincsenek hatással rá, mindig csak és csakis az érintetteknek szólnak és rájuk vonatkoznak.Ha valaki ezt közzéteszi, önmagáról tesz tanúbizonyságot.

Mindazon által, mégis köszönettel tartozunk Önnek kedves újságírónő, hiszen ingyen reklámot csinált nekünk, még ha negatívat is. Önnek kellene a legjobban tudnia, hogy a negatív reklám is reklám, ha nincs vesztenivaló.Nekünk pedig nincs vesztenivalónk.

Egyrészt mert, bár a legrégebbi történelmi párt vagyunk, most mégis kicsi, akit mindenhol elnyomnak és elhallgattatnak.Hiszen könnyen megtehetik, mivel forrásaink korlátozottak. Hívhatjuk úgy is, magunk urai vagyunk és csak addig nyújtózkodunk, míg a takarónk ér. Tesszük mindezt szerényen és türelemmel.

Másrészt, a nevünkben is benne van amit hitelesen képviselünk, az pedig az igazság és az élet, amely mindig győz, akkor is ha késleltetve van. Ezért egységünk erős, bár kikezdhető, de a párt életében időről-időre, mindig felbukkanó ,,gonosz,, sikertelensége borítékolható. Legyen az a ,,gonosz,, elnök, vagy alelnök, akár bármilyen tag bőrében meg és elbújva.

Továbbá az Ön cikkében állítottakra, a párt jelenlegi elnökhelyettese fog érdemben reagálni, hiszen ha valaki, akkor Ő az, aki érdemben állást foglalhat, és viszont reagálhat.Magánemberként véleményem pedig az, hogy aki pénzszerzés reményében, több helyen valóság alapot nélkülözve, megír egy ,,mocskolódó,, cikket, az nem tanúsít keresztény magatartást, de még emberit sem! Én mosom kezeim, hiszen pontosan tudom, hogy Ön és az Ön felbujtói is, majd Isten színe elött számolnak el.

Az nekem meg pont elég!
Mert ha Isten velünk, ki van ellenünk?!
(Fülöp Noémi Enikő)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here