MEGSZÓLALT A TEXASI SZÉKELY AKIT MAGYARORSZÁGRÓL HIVATALOSAN KITÍLTOTTAK. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. szeptember 17., hétfő

MEGSZÓLALT A TEXASI SZÉKELY AKIT MAGYARORSZÁGRÓL HIVATALOSAN KITÍLTOTTAK.


Az írja András Mihály, aki félig román származású, hogy engem az SZVSZ-ből kizártak, mikor én magam voltam az, aki kilépett az SZVSZ-ből, mivel olyan dolgokat tudtam, meg ami veszélyes a székelységre nézve ezért óvva intek mindenkit, hogy András Mihállyal közösen egy csoportba legyen. Mindenki kerülje a Székelyek Világszövetségét ugyanis nem az, aminek én is hittem majdnem 2 évet.Egy provokátor András Mihály akinek a célja a székelyeket felhasználni az amerikaiak érdekének érvényesítésére Romániában. Kérek mindenkit hogy kérdezzék meg András Mihálytól tud e egy hivatalos dokumentumot mutatni az SZVSZ létezéséről. Nem fog tudni mutatni! Támadta a Magyar Kormányt most meg hirtelenjében a magyar kormány egyik legjobb talpnyalója címen szeretné magát feltüntetni.
A Texasi Székelyek Szövetségének Diktátora 

András Mihály a kilépésem előtt könyörgött szó szerint hogy ne lépjek ki mert akkor az SZVSZ-nek annyi és legalább egy évig be kell szüntesse az SZVSZ tevékenységét. Tanúim rá azok a tisztességes székely alapítótagok akik amiután én kiléptem a szervezetből ők is kiléptek és hagyták András Mihályt a kosságával együtt.

Nagyon szépen köszönöm a Székelyek világszövetségének a cikk megosztását és azt hogy követik a tevékenységemet, ezt értékelem nekik ezért a mocskolódásaikat én magam is megosztom az adatlapomon. Ilyen egy székely önrendelkezésért küzdő szervezet vezetője András Mihály. 

Benke Csaba

www.szekelyekvilagszovetsege.com

Azoknak akik megkérdőjelezték, hogy többek között miért zártuk ki Benke Csabát a Székelyek Világszövetség soraiból, miért tiltsa le folyamatosan a FB is? Ilyen fajta magatartásáért is amit itt az alábbi cikkben is firkál, megsértve minden jó érzésű székely embert is! A székely nép harcát nem lehet óvodásokra bízni, lehet őket tanítani, sajnos nem mindig ragad rájuk(mi(a SZVSZ)is ezt tettük 1 év 4 hónapig B.CS.-val) A kalap nem biztos férfit csinál bárkiből. Hihetetlen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here