Orbán: Minden nemzetnek joga, hogy eldöntse miként rendezi be életét a saját országában! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. szeptember 11., kedd

Orbán: Minden nemzetnek joga, hogy eldöntse miként rendezi be életét a saját országában!

Minden nemzetnek joga, hogy eldöntse miként rendezi be életét a saját országában - jelentette ki Orbán Viktor Strasbourgban az Európai Parlament Sargentini-jelentésről szóló vitáján. A miniszterelnök hangsúlyozta: akármilyen döntést hoznak a képviselők, Magyarország nem enged a zsarolásnak és védeni fogja a jogait, akár az EP-képviselőkkel szemben is.


,,Szar,,gentininek üzenjük Magyarország és a magyar nemzet soha nem lesz az EU gyarmata. Mi székelyek is tudjuk, hogy az EU nem ország a liberális nem ember és ha kommunista vagy akkor a belednek tekenőt hozzál ha Székelyföldre jönnél!


Közben előjöttek a magyar nemzet korcs ivadékai is például a szocialista Ujhelyi István is, aki arra biztatott mindenkit, hogy szavazzák meg a Sargentini jelentést.

Oláh szomszédaink képviseletében Monica Macovei Oroszországhoz hasonló antidemokratikus országhoz hasonlította Magyarország kormányát és Orbán Viktor miniszterelnököt. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here