Reagálás az SZVSZ állításaira - A Szabad Székelyföld Nemzeti Blog szerkesztőjeként! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. szeptember 1., szombat

Reagálás az SZVSZ állításaira - A Szabad Székelyföld Nemzeti Blog szerkesztőjeként!


,,Benke Csaba ezt és ilyeneket irt egy pár hónappal ezelőtt, most már ő sem tagja a SZVSZ- nek és pontosan olyan szemtelen támadásokat irányít azok ellen, akik 1 év 4 hónapig anyagilag és erkölcsileg támogatták,,  -András Mihály - SZVSZ ELNÖK


Na erre reagáljunk az igazsággal ami fájhat nekik, az általam leírtakat a sajtó rendelkezésére is bocsájtom.
1. A majdnem 2 év alatt az SZVSZ tagságomban bátran ki merem jelenteni, hogy ezért nekem András Mihály anyagi támogatást nem adott, hanem az SZVSZ rendezvényeire való költségeimet fedezte, gondolhatok itt a Magyarországi fórumokra. Ami pénzt kaptam az SZVSZ-től az mind az SZVSZ-re ment és nem a személyes költségeimre.


2. Az erkölcsi támogatásról ne is beszéljünk, mert maga András Mihály volt az aki erkölcstelenül viselkedett amikor volt tagok megkérdezték, hogy hová van bejegyezve az SZVSZ. Ő mentegetőzött, hogy Amerikában van, de még én magam sem láttam semmi olyan dokumentumot, pecsétet ami bizonyítaná azt, hogy SZVSZ be lenne jegyezve. Hogy ne hazudjak egyszer András Mihály egy Jacun. INC nevű szervezetet küldött át ami állítólag az ő tulajdonában van és az biztosítja a jogi hátteret az SZVSZ-nek. Tehát SZVSZ ilyen névvel nincs!

3. A majdnem 2 év alatt, a Székelyek Világszövetsége oldalán megjelent képeket, írásokat, videókat és a csoportban lévő 20 000 ember 80%-át én magam szereztem be, ahogy én magam terveztem a Székelyek Világszövetsége új logóját, amely az előző logót, amelyet a bolíviai elnök elleni merényletet vádjával elítélt és több ember halálával végződő Székely Légió csapat logóját leváltotta. András Mihály szerint a logót ő tervezte a Székely Légió csak felhasználta...mit ne mondjak ez nagyon érdekes.

4. A Csibi Barnáról szóló cikket maga András Mihály kérte, hogy írjam meg miután Csibi Barnával pénzügyi vitába keveredett és hetekig nem akarta kifizetni a Csibi Barna által készített zászlók árát. 

5. Amikor jeleztem 4 hónapja az SZVSZ-nek és András Mihálynak, hogy a nem megfelelő kommunikációja és Magyar Kormány elleni támadásai nem tetszenek, ahogy azon nyilatkozatai sem amit az Azonnali.hu -nak nyilatkozott már a háttérben azon dolgozott, hogy minél előbb kilépjek az SZVSZ-ből. Nem tetszett neki az sem amikor az amerikai háttérhatalom vagy a Deveselu katonai bázis került szóba, sokszor letette az ilyen témák alatt a telefont. Tudni kell róla, hogy A.M. 10 évig amerikai katona volt. 

6. Az SZVSZ-nek köszönöm azt a szinte 2 évet, amit ott tölthettem mert sok tapasztalatot szereztem a székelyföldi és nemzetközi politika terén, ahogy köszönöm azon emberek valódi barátságát is akiket az SZVSZ-en belül ismertem meg.

7. Az SZVSZ-t felszólítom, ahogyan már tettem, hogy a személyes adataimat ne használják fel ahogyan ezt a képet sem, mivel ez az én személyes tulajdonom és nem az SZVSZ tulajdona. Kérdezésem nélkül szedték le ezt a képet is.

8. András Mihály a személyes sérelmeinek tisztázására megkérem a Székelyek Világszövetsége oldalát szervezetét ne használja fel, mert állítólag az a székely nép önrendelkezésének elérésére jött létre és nem egy Amerikába menekült székely ember személyi kultuszának növelésére jött létre. Ha mégis akkor határolójának el a székely néptől mert ez nem a székely nép dolga.

9. András Mihályról azt is tudni kell, hogy állítása szerint kitiltották Magyarországról és az idei Visszhang alatt is nagyon nehezen jutott be még Romániába is. Sejtésem szerint, aki erkölcsileg tiszta azt az országok titkosszolgálata ártatlanul nem tiltja ki.

10. A napokban a Szabad Székelyföld Blogon írt cikkért felismerve András Mihály szándékait és személyiségét a hibáim miatt és az állításaim miatt bocsánatot kértem Csibi Barnától és a napokban meg fog jelenni egy helyreigazító cikk is a Szabad Székelyföld Nemzeti Blog oldalán. 

+1 Nem tartozik András Mihály köszönettel, azért mert én itt most megemlítettem a nevét ez által hírverést csináltam neki és az SZVSZ-nek is. Jó munkát Misi csak itthon kéne lenni!

Benke Csaba 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here