Üsd, vágd magyar a kommunistát! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. szeptember 15., szombat

Üsd, vágd magyar a kommunistát!


Van egy rendkívül kártékony élőlénye az emberiségnek, de vajon lehet-e embernek nevezni azt az élőlényt, amelyet most nevezzünk kommunistának és ne embernek csak azért se, hogy az emberiséget ne érje a sértés ezekkel az alávaló csúszómászókkal. A kommunista egy olyan élőlény, amely nem csak a társadalmára káros és árt, hanem még saját magát is bántja, ha a közösségét tudja rombolni, vagy azon elveket, amelyek neki nem rokonszenvesek.


Sajnos ez a vész megcibálta már elég rendesen Európát és habár már kiveszőben van, de még mindig vannak olyan kommunisták, akik átkeresztelik magukat, liberálisnak vagy szocialistának csakhogy egy kicsit finomodjanak a XXI. századhoz.  Sajnos ezek a csúszómászók megtalálhatóak a magyar nemzetben is, bár sokuk magyarsága, nemzetük elleni cselekedetükkel megkérdőjelezhető.

Erre a fajra az a jellemző, hogy nem létezik számukra a nemzetállam fogalma és képesek magukat és az országukat egy olyan képződmény kezébe adni, amelynek célja a nemzetállamok megszüntetése és az őshonos népek kicserélése olyan népekkel, akik nem illenek bele sem a magyar sem az európai környezetbe sem vallásilag sem kulturális szempontból.2018 –ban verséget szenvedtek a választásokon és nem sikerült a tervük, amit a jellemzően görbe orrúakból álló háttérhatalom szolgáiként szerettek volna elérni. Felsültek és egyre jobban csak nevettetik magukat.  Kínukban meg a hatalmuk elvesztése miatt saját nemzetüket támadják. Ezt, ha emlékezeteim nem csalnak, akkor a hazaárulást halálbüntetéssel is büntették, nem is lenne a nemzetárulást ezzel büntetni és ezt Jókai Mór tudta is:

„Kell, hogy történjenek olyan csodák, amiket tíz nemzedék megemlegessen! Példákat kell adni ennek a nemzetnek, amik a szíveket megerősíték. Hóhérpallost a futó rabszolgahadnak! Addig nem fog győzni a szabadság ügye, amíg a magyar nemzet saját áruló korcsivadékának hulláiból olyan hegyet nem rak, mint a Mátra, s a döghalom tetején az utolsó áruló apát a saját fia le nem nyakazza!”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here