Nem elég hatékony a román elnyomás a székelységnél, vagy a csiparéteg túl vastag a szemükön? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. október 2., kedd

Nem elég hatékony a román elnyomás a székelységnél, vagy a csiparéteg túl vastag a szemükön?Egy pár éve az láttam az EMNP egyik kampány rajzát ahol egy vadoláh megkérdezi a székely gyereket, hogy ,, Cum te cheamă pui de Dac?,, a székely gyerek meg úgy válaszol, hogy Attila. Na de meddig válaszol úgy a székely akár Csíkszeredában akár Székelyudvarhelyen (már Marosvásárhelyt meg sem említjük) Tragamurán úgy hogy Attila, mert lassan az Attilából is Otilo lesz.A székelyek vakarják a seggüket vagy valamelyik vadoláh cégvezetőnek végeznek rabszolgamunkát éhbérért ahelyett, hogy észrevennék azt, hogy nincs magyar városháza felírat Csíkszeredában vagy sorra tünnek el a székely zászlók a polgármesteri hivatalokról, vagy azt is hogy fele annyiért robotólnak mint a nagy oláh faluban (Bukarest). Minek vegyék észre, minek menjenek ki az utcára a jogaikért harcolni, majd a politikusok megoldják, ők a jó Isten, hogy mindent mg tudnak oldani. Ugye székelyek 28 éve jobban éltek mert van RMDSZ, MPP, EMNP, SZNT?


Minden meg van oldva, van autonómiátok, önrendelkezésetek a gyerekeitek meg itthon vannak és nem kényszerülnek arra hogy több ezer kilométerre menjenek idegen nemzeteknek rabszolgának szegődni. Jól van ez így? Ne kérdezd basszus azt, hogy te mit tudnál egyedül tenni, ha nem jön a többi ember! Indulj el és tarts ki és egyre több ember fog csatlakozni és azokat a semmiházi patkány erdélyi oláh-magyar avagy magyaroláh  politikusokat közösítsed ki és szép magyar szóval élve kakild le azt amit ők mondanak vagy javasolnak. Menjenek ők a szemük világába ha lassan 30 év alatt semmit nem tudtak elérni sőt még rosszabbat tettek nekünk mint ami a Ceușescu rendszerben volt.


Tudod, hogy meglopnak téged? Az a pénz amit a tulipános elvtársak kapnak a főnökeiktől az a több mint 5 millió euró nem őket illeti meg hanem téged is. Elfelejtkeztél már a Neptuni Paktumról, arról hogy darabszámra adtak el az magyaroláhok az oláhoknak .  Élvezed magad és társaidat kínozni, élvezed, hogy a jogaidtól megfosztanak és mész előre mint egy birka mert amit ezek ott fent mondanak neked olyan szent mint a Biblia? Ne légy hülye Székely! Mosd ki a csipát a szemedből és áll ki magadért és a székely nemzetedért is akkor leszel csak igazán ember, most még birka vagy de rajtad múlik mikor lesz belőled farkas!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here