Egy Békés megyei MIÉP-es képviselő szerint a székelyek és a csángók is románok. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. november 22., csütörtök

Egy Békés megyei MIÉP-es képviselő szerint a székelyek és a csángók is románok.Egy délvidékről származó MIÉP-es képviselő, Sarvak Róbert a MIÉP Székelyföldi képviselőjét és moldvai csángó képviselőjét románozza és a Betyársereg vezetőjével fenyegeti a székely és csángó MIÉP képviselőket, akik az Igazság Hírnökei Tv Facebook oldalán a Körösök Völgye Vitézi Bandérium székelyföldi előadásáról tettek ki egy videót. Sarvak Róbert a hagyományőrző csoportot nem tartja igazi vitézeknek.

Mint tudjuk a MIÉP etikai bizottsága leváltotta Nagy Tibort ezért jelenleg a pártot az elnökség irányítja. Ezt Nagy Tibor és a hozzá hű emberek nem vették tudomásul és mai napig is úgy hirdetik, hogy ők a MIÉP vezetői. A MIÉP weboldalát sem adta át leváltása után Nagy Tibor az elnökség számára. Jelenleg több feljelentést tettek Nagy Tibor ellen a MIÉP elnökség tagjai.

Sarvak Róberttől tudomásunk szerint több MIÉP szimpatizáns is elhatárolódott és elfogadhatatlannak tartják azt hogy az erdélyi magyarokat, székelyeket és csángókat románnak nevezzék. Sarvak Róbert szégyellje magát és vonuljon vissza a MIÉP képviseletétől, mert szégyent hoz a valaha szebb napokat is látott Magyar Igazság És Élet Pártára.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here