Egymillió eurós DNA vád Verestóy Attila ellen – Az UDMR sheriffjét csecserészték a hatóságok - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. november 16., péntek

Egymillió eurós DNA vád Verestóy Attila ellen – Az UDMR sheriffjét csecserészték a hatóságokLacul Roșu Attilaként becézett UDMR szenátor  idén januárban halt meg, tehát a DNA már őt nem tudja számon kérni A korrupcióellenes ügyészség azt állítja, hogy 2010 és 2012 között Petre Badea és a tulajdonában lévő Aedificia Carpați Rt. 3,8 millió euró kenőpénzt ajánlott fel – az idén januárban elhunyt – Verestóy Attilának. A politikus ennek fejében ígéretet tett arra, hogy latba veti a román kulturális minisztériumban lévő befolyását az építkezési vállalkozás számára történő kifizetések elrendelése érdekébe

Kép forrása: cotidianul.ro

De ez hogy lehet igaz
? Kövér elvtárs Magyarországról pont ennek a becsületes pártnak (vagy nevezzük akárminek) kampányolt 2016 ban majd Orbán Viktor vezérünk Kelemen Hunornak Szatmárnémetiben. Hogy a francba tudta ez az UDMR elcsavarni az általunk is szeretett magyar nagyvezér fejét  hogy nekik kampányoljanak? Talán a becsületességgel vagy az őszinteséggel, talán azzal, hogy az UDMR-t tudják, hogy mindig elszámolnak az erdélyi magyarság felé a románoktól kapott több mint 5 millió euróval, amit egyébként semmiféleképpen sem kezelnek pártpénzként, mert ugye Kovács Péter megmondta azt, hogy ez a pénz csak is a magyar embereké és nem az UDMR pénze.

Vajon így volt ez, jól emlékszem, vagy csak az az egy két pohár tavalyi fekete ribizli bor zavarta meg az emlékezetem? Naaa, az nem lehet! Hát hogyan is lehetne ezeket a mindenki által szeretett ártatlan RMDSZ-eseket ilyen dologgal megvádolni, hogy korruptak? Össze sem egyezhető az UMDR neve a korrupcióval! (el ne röhögd magad!)

Hát ezek a gonosz románok szegény Borbolyt szegény Verestóit és Markó Attilát is azért támadják mert ők magyarok és tisztességesek, egyik sem spórolt az aszfalt vastagsággal vagy egyik sem menekült el a felelőségre vonás alól külföldre. Hát az eszem áll meg, szegény tulipán, mi lesz veletek ember, ha elszárad? A fordítva beszélők parlamentjében nem hallhatjuk többé hogy ,,Muie UDMR,, és kit fogunk kommunista utódpártnak nevezni, ha ennek vége lesz? Kik fognak négyévente egy golyóstollval nekünk kampányolni és ilyen szép 29 éve tartó mesékkel altatni minket?  
Ember, tényleg ne röhögj ember, mert ezek olyan sokat tettek az erdélyi magyarságért, hogy egy cirkulával mindkét kezével balesetet szenvedett székely ember sem fogja megszámolni az ujjain azt a sok jót, amit ezek értünk tettek.

A cikk itt befejezetlenül maradt, mivel úgy gondolom túl sokszor írtam le azt, hogy UDMR!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here