Szávay István megint hazudik, nem csak péniszpumpával pózól hanem nőket ver és náci kijelentéseket tesz - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. november 29., csütörtök

Szávay István megint hazudik, nem csak péniszpumpával pózól hanem nőket ver és náci kijelentéseket tesz


Szávay István megint hazudik, nem csak nőket ver, náci kijelentéseket tesz, hanem még hazudik is. Két napja mozgalmunk alapítójára ráírt maga Szávay István, hogy ő tiltakozik, hogy hazugnak nevezzük őt. A 2011-es népszámlálási adatokból egyértelműen kiderül, hogy a székelyeket is magyar anyanyelvűként és a magyar nemzet részeként mutatták ki. Szávay István célja a székelység teljes jogi eltüntetése, hogy az egyetlen törvényes önállósági jogunktól a népek önrendelkezési jogától megfosszanak, amit az autonómiával ellenben több nemzetközi szervezet támogat, megemlíthetnénk például az ENSZ Polgári és Politikai Jogok Egyezségokmányát és az EBESZ határozatait is. 

Szávay István kisebbségként tekint a székelységre, arra a népre, amely ha jogilag létezne területén közel 80%-os többségben volna. Természetesen tudjuk mi az oka, Szávay a Román Állam érdekeit szolgálja és az a céljuk, hogy egy több ezer éve bizonyítottan őshonos népet, a székelyeket a palócok, jászok, kunok mintájára a magyar népbe erőszakosan beolvasszák. 

Szávay István továbbiakban a románsággal riogatja a székelységet és a magyarságot visszaidézve a Ceausescu rendszer 1970-es évek béli magyarellenességét. A Székely Leszek 2021 Mozgalom teljes mértékben elhatárolódik Szávay István kijelentéseitől és felszólítjuk, hogy a továbbiakban a népszámláláson kimutatott székelység megkérdezése nélkül semmiféleképpen ne szólaljon fel a valóban székely emberekért mert csak ártalmas kijelentéseket tesz amivel a székely önrendelkezési törekvéseket hátráltatja és Magyarországi Országgyűlési képviselőként nem dönthet olyan kérdésekben amely a székelységet érinti.

Nézzük is meg ki ez a nemzeti köntösbe bújt Jobbikos képviselő és mennyire lehet komolyan venni a szavait. 2010 ben a magyarországi média tele volt vele, hogy hulla részegen péniszpumpával idétlenkedik majd kikerülnek a képek róla az internetre.


2018. ban a balliberális irányba indúlt Jobbik képviselőjeként meg megint lebukik amikor egyértelmüen kijelenthetjük náci kijelentést tett egy kiszivárogtatott hangfelvétel szerint.

Beszólt, hogy náci bűz van. Én meg leütöttem, hogy büdös zsidó! Pakk!

– mondta Szávay a felvétel szerint, itt pedig állítólag nem is hagyta annyiban a dolgot, "kampós orrú rohadéknak" nevezte a nőt, majd egy kérdésre azt válaszolta, hogy a heftijét elferdítette egy kicsit.

Szávay a Facebook-oldalán reagált, ahol azt írta, idén májusban egy belvárosi klubban durva inzultus érte: egy hölgy belé kötött, vele és a társaságában lévőkkel szemben agresszívan, fenyegetően lépett fel, állítása szerint azzal, hogy náciknak semmi keresnivalójuk egy liberális szórakozóhelyen. Szávay kijelentésétől még a Jobbik volt elnöke Vona Gábor is elhatárolódott. A XXI. században megértük, hogy a Magyar Országgyűlésben ilyen emberek képviseljék a magyar nemzetet. Véelményünk szerint Szávaynak azonal le kell mondania az országgyűlési képviselői mandátumáról.

A székelység témájában való beszélgetést közzé tesszük. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here