,,Székely,, Nagygyűlés avagy a nagy égés? Izsák Balázs mondjon le! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. november 18., vasárnap

,,Székely,, Nagygyűlés avagy a nagy égés? Izsák Balázs mondjon le!


      4000 -5000 ember a Maszol.ro szerint. Nem akarunk rosszindulatúnak tűnni, de körülbelül ennyi emberre számítottunk, talán egy kicsivel többre, mert úgy 10 000 emberre gondoltam, hogy ott lesz. Ne feledjük emberek, hogy a székelység száma (nem hivatalosan) 650 000 -700 000 főre tehető, ebből 4-5 ezer ember vett részt tehát itt a probléma az, hogy az Izsák Balázs vezette SZNT elvesztette a hitelességét és véleményünk szerint Izsák Balázsnak azonnal le kellene mondania és a helyébe egy olyan SZÉKELY vezető kellene, amelyik tiszteletben tartja és elfogadja a 2006 ban összehívott Ditrói Székely Nemzetgyűlés határozatát.

Izsák Balázs a Siculitas Egyesület Elnöke


Olvassuk a közösségi oldalakon a résztvevők vélményét és megosztjuk Önökkel az egyik legszebben megfogalmazott tapasztalatot amit egy Sepsiszentgyörgyön élő hölgy T.Margit fogalmazott meg. 

 Egy emberke voltam az emberek között, szemtanúja a "nagy kivonulásnak" Képtelen vagyok mást írni a látottakról, mint ahogy ami engem érintett. Hiába sütött a novemberi nap, a zászlók fénytelenül lengedeztek. Hiába sütött a novemberi nap, didergett a lélek, nem tudta felmelegíteni a szíveket. Lézengő emberek között kerestem a főtéren a tömeget, az emberáradatot, hasztalan. Közömbös, lélektelen arcok, tekintetek körülöttem. . Keserű szájízzel tértem haza.
Gondolkodtunk mi lehet ennek az oka és ez nem a hidegnek nem az érdektelenségnek, hanem 29 év autonómista átveréseinek és csalódásainak, amiket kezdve az RMDSZ kampányain majd az EMNP kampányain át végezve az SZNT autonómia mozgalmáig tehető be. Talán elsők vagyunk az online székely média felületek között azok, akik ki merjük mondani, hogy az SZNT Autonómia Statútuma ma tehát 2018.nov.18-án megbukott. Nem szabad elkeseredni. Ahogyan korábbi cikkeinkben is írtuk újra kell formálni a Székely Nemzeti Tanácsot olyan székely emberekből, akik egy új székely önrendelkezési statútumot kidolgozva eredményt érhetnek el.

A Székely Leszek 2021 Mozgalom és a Néri Szent Fülöp Egyesület szerint Izsák Balázsnak le kell mondania és a Székely Nemzet Tanácsnak sürgősen vérfrissítésre lenne szüksége!

SZ.SZ. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here