Visszatértünk a Facebookra is! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. november 16., péntek

Visszatértünk a Facebookra is!
Sokáig a cikkeink a Facebook közösségi oldalán folyamatosan tiltva lettek és a közel 2000 követővel rendelkező oldalunkat is tiltották. Volt egy pár hónap szünet és úgy döntöttünk, hogy teszünk egy újabb próbát, hátha a szólásszabadságot csak nem fogják korlátozni nekünk.Elindítottuk az új facebook oldalunkat is ,,Szabad Székelyföld – A Nemzeti Blog,, címen és természetesen az oldalunk linkje is megváltozott ezért a régi linkről nem lehet a régi cikkeket elérni csak ezen az új linken. A Szabad Székelyföld Nemzeti Blog többnyire politikai témájú cikkeket tett közzé, de most már változunk, igaz nem süllyedünk le a bulvár és a celebek világába, de más egyéb hasznos témákról is olvashatnak az olvasóink a következő időkben.

 Természetesen változások vannak, és talán egyedülálló az egész erdélyi blogok között az, hogy lehetőségük van az olvasóknak is álltaluk írt cikkeket beküldeni a közösségi oldalainkon Word vagy egyszerű üzenet formájában. Tehát itt maguk az olvasók is lehetnek blog szerkesztők.

A Facebook oldalunkon jelenleg kevesen vagyunk, de kérünk mindenkit, hívják meg az ismerőseiket az oldalra, lájkolják és kövessék az oldalt, írják meg a véleményüket, álláspontjukat, bizonyos székelységet és magyarságot érintő témákban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here