A ,,Soros csürhe,, színészei - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. december 18., kedd

A ,,Soros csürhe,, színészeiEj ha a hülyeség fájna, akkor a magyarországi,, sorosista csürhe,, pártjainak képviselői és szimpatizánsai ordítanának a fájdalomtól. Kedves LMP, Momentum, Liberálisok, MSZP és DK ja meg a Jobbik. Hagyjátok a francba a dísztelenségeteket, mi a francért nem ültök le a ,,komagyűjtőtökre,, és a ,,tevepatáitokra,, és hagyjátok a francba a saját magatok és az ellenzék lejáratását. A teljes ellenzék úgy sincs veletek, hiba volt azt a pár száz embert is kivinni az utcára és hőbörögni.Nem vagyunk Fideszesek csak egyszerű magyar és székely emberek és ezt a helyzetet, amit csináltok az utcákon, mi kívülállók látjuk a legjobban, hogy szégyent csináltok magatokból és nem Orbánnak ártotok, hanem magatoknak és az ellenzéknek.

A legnagyobb meglepetés a nemzeti radikális pártnak indult Jobbik, amely mára minden nemzeti érzelmű embert eltántorított a liberális gyurcsányista vonal felvállalásával. Tehát a Jobbik is ment a sülyesztőbe.

Most két példát vennék az ellenzék közül, akiknek nem voltak képesek a Gyurcsányi eszmével összefogni, mert az ördöggel nem cimborálunk. A MIÉP és a Mi Hazánk Mozgalom elhatárolódott a ,,soros csőcselék,, elmagyartalanított bábjaitól akik egyébként alig 4000 en léteznek az egész országban.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here