Mindig le kell küzdened a többi ember visszahúzó erejét, amikor nagyobb célokat szeretnél megvalósítani. - George Smith Patton - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. december 29., szombat

Mindig le kell küzdened a többi ember visszahúzó erejét, amikor nagyobb célokat szeretnél megvalósítani. - George Smith Patton

Vannak utak ahol nincsenek letérők, sem jobbra, sem balra csak előre van. Amikor nagyon kell sietned, mert késésbe vagy úgy is biztonságosan mész előre. Nem próbálsz az útról letérni és nem engeded, hogy az autódat a sáncba taszítsák. Mondva, hogy hát neked jobb lesz, ha nem is az úton mész előre, hanem gázolj át mindenen.

Vannak olyan hamis próféták vagy csak olyan emberek, akik nem látják az utat és szerintük a te utad nem is létezik, az nincs ott ezért felesleges a cél felé azon az úton menj. Nem szabad ezeknek az embereknek elhinned, mert mindig találnak valamit, amivel le szeretnének téríteni, hogy a célt ne érd el soha. Vannak olyan, akik tudatosan és vannak olyanok is, akik rossz meggyőződésből. 

A célnál semmi nem fontosabb, és ha a végén csak egyedül maradsz, akkor is haladj azon az úton és hagyd az út mellett a hamis prófétákat vagy a nem tisztán látókat. De mindig adj esélyt az utóbbinak, hogy próbáljon tisztán látni és segítsd, hogy ez neki sikerüljön.

Ha egyszer tavasz akar lenni: az összes jégpáncélok hiába erőlködnek és tiltakoznak. - Juhász Gyula

Sem a szeretet sem a barátság sem fenyegetés vagy más érzés, ne gátoljon, ne legyen megfogási pont, mert ha tisztán látod az utat, aminek az építésében te is részt vettél akkor ne engedd, hogy megmagyarázzák neked azt, hogy nem jó az út és le kell térni róla, mert azt pontosan tudod, hogy te magad készítetted, a te munkád is benne van. Ha meg letérsz róla és valahol csattansz, ők érik el a céljaikat nem te, mert nekik pontosan az volt a céljuk, hogy a te célbaérésed meghiúsuljon és markukba tudjanak nevetni.
Ilyen út a miénk. Ilyen út a Székely Leszek 2021 Mozgalom útja is ahol nem lesznek zsákutcák, nincs letérő sem jobbra sem balra, hanem ez az egy út van ami még kicsi, kevés autó járja. Ahogyan többen lesznek, több autó lesz úgy az utat is kell, hogy szélesítsük, de az irány az csak oda kell, hogy vezessen.
Minket erről az útról semmi és senki le nem téríthet, nincs olyan erő és hatalom ami ezt megakadályozza, mert ha vaskalapos székelyként kell falaknak nekirohanjunk, akkor úgy nekirohanunk ha kell a falnak hogy a fal az apró szilánkokba fog törni és úgy is túljutunk a falakon. Ne építs falakat, hanem inkább állj te is erre az útra és meglátod, hamarabb célhoz fogsz érni, mert mi már tudjuk, egy út van a székely önrendelkezéshez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here