Mint taknyos kölykök esnek egymásnak az úgynevezett képviselőink az autonómia miatt. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. december 3., hétfő

Mint taknyos kölykök esnek egymásnak az úgynevezett képviselőink az autonómia miatt.

Mint taknyos kölykök esnek egymásnak az úgynevezett képviselőink a nagy semmi miatt, amiért már lassan három évtizede nyalják a románok hátsóját. Igen olyan mind az egész erdélyi magyar párt és a Székely Nemzeti Tanács nevét bemocskoló Siculitas Egyesület, amit az az Izsák Balázs vezet, aki a székelységet úgy határozza meg, hogy ,, az a székely aki Székelyföldön él és magyarul beszél,,. Tehát ha idejön egy bantu néger és tökéletesen megtanul magyarul abból már székely lesz…lehet az SZNT fajta székely, akik olyanok, hogy lebegtetik a zászlót, de amikor meg kell vallani a székelységet, hogy jogilag létezzenek székelyként, akkor az ellen hangolják a népet. Tehát nevezzük őket zászlólengető műszékelyeknek.
Jön a román kommunista párt magyar utódszervezete a Király Károlyos, Markó Bélás és Frunda Gigis RMDSZ-e aki mikor Gyurcsánnyal, mikor Orbánnal próbál kampányolni az autonómia ellen? Ez az a fajta álmagyar csürhe, amely évente 5,4 millió euróért kényezteti análisan éppen az aktuális román kormányt. Lehetséges nem jól csinálják, mert még mindig nincs székely autonómia vagy, ahogy az elvtársak szokták mondani ,,most nem aktuális,,. Most viszont az az aktuális, hogy az RMDSZ eltűnjön végleg a francba a politikai sülyesztőbe mert egy káros és haszontalan oláhmagyar képviseletre nincs szükség.

Ha már a kommunista RMDSZ nevezzük ahogy inkább érdemlik UDMR-t említjük meg kell Tőkés László nevét is említeni aki az UDMR alapításánál is részt vett de amikor már a szavait nem tudta ott érvényesíteni akkor létrehozta az EMNP-t amihez csatlakoztak a hozzá hasonló volt RMDSZ-esek. Olyan ,,okos,, kijelentéseket tettek az EMNP képviselői is például Toró T Tibor is, hogy ,, akkor lesz székely nemzet amikor Székelyföld is lesz és akkor lesz Székelyföld amikor székely nemzet is lesz,,. Ilyenkor fogalmazódik meg bennem a kérdés mit keresnek ezek a kommunizmus ideje alatt nevelkedett politikai vezetők még az erdélyi magyar és székely politikában? Tessék kérem nyugdíjba vonulni és ha nosztalgiázni szeretnének énekeljék a ,,trei culort,, de meg ne szólaljanak mert csak baromságokat beszélnek.
MPP. Talán bennük csalódtam a legnagyobbat, mert bennük valamit még pár éve láttam, talán egy alternatíván a kommunista UDMR-re de nézzünk oda pontosan ők lettek a legnagyobb talpnyalói az UDMR -nek Bíró Zsolt kezdeményezésére. Az MPP-t tulajdonképpen felfalta az UDMR.

Na, menj székely és erdélyi magyar turkálj a fekáliában és válasszál közöttük, talán választáskor kapsz egy esőernyőt vagy egy tulipános tollat. Megéri, hidd el menj és küldjed őket a román parlamentbe, küldjed őket oda, mert segítenek rajtad, segítenek hogy ótónómiád legyen, segítenek hogy a közigazgatásban magyarul érvényesülj, segítenek, hogy ne zárjanak be ártatlan székely fiatalokat és iskolákat. Ugye te is tapasztalod? Aztán vágod a pofánkba, hogy muszáj magyar képviselet legyen? Hát hülye vagy ember? Ezektől el kell határolódniuk az erdélyi magyaroknak és székelyeknek is, mert csak hülyítenek értsd meg ezek nem akarnak neked autonómiát és Romániában nem is lehet. Ha annyira naiv vagy menj és hőbörögj ezekkel a csőcselékekkel de amíg ezeket hatalmon tartod, legitimnek veszed őket az 5,4 millió eurójukkal köszönik szépen jól vannak és neked beintenek. Hidd el az RMDSZ, EMNP, MPP, SZNT az egykutya ugyanazon bábok és ugyanazon bábszínész mozgatja őket, te meg szavazol rájuk és ők röhögnek rajtad.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here