Nem az én nevemben csoport ahol nem érdekel senkit sem a székelység sem az önrendelkezés sem a nemzet ők ,,európai magyarok,,! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. december 8., szombat

Nem az én nevemben csoport ahol nem érdekel senkit sem a székelység sem az önrendelkezés sem a nemzet ők ,,európai magyarok,,!Egy pár órája értesültünk a ,,NemAzÉnNevemben,, Facebook csoport létezéséről ami 158 tagot számlál. Na nehogy bárki székelyként az önrendelkezést megemlítse, mert a magyar anyanyelvű és magyar névvel rendelkező USR Mentsétek meg Romániát Párt szimpatizánsai kitámadnak és olyan székelyellenes és liberális szöveggel fognak minket bombázni, hogy az agyunkat azonnal eldobjuk.

,, Minek az önrendelkezés, a székelyek úgy sem akarják,,


Mondja az USR magyar anyanyelvű szimpatizánsa, de nem csak ezt, hanem a beszélgetés során egyre cifrább dolgokat is arra a feltevésre, hogy az aki nem támogatja magayrként a székely önrendelkezést az a nemzettestvérei szabadságát nem támogatja így felelt.

,, Minden magyar szabad Romániában mivel európaimagyarok vagyunk,,

A  ,,NemAzÉnNevemben,, Facebook oldal tehát többnyire a sorosista és CEU-s irányvonalat képviselik. Olyan személyek találhatók meg a csoportban, mint például az RMDSZ volt képviselője Eckstein-Kovács Péter és Parászka Boróka újságírónő. Állításuk szerint nem szeretik a gyűlöletet, de az RMDSZ-t az gyűlölik annyira, hogy az oldalukon is egy skinhead fej szerepel egy áthúzott RMDSZ logóval.  Ők senkit nem gyűlölnek csak az RMDSZ-t és nem szeretnék állításuk szerint a székelyek önrendelkezését, mert az nem jó, mert állításuk szerint a székely vállalkozók úgy is kifosztják a székelységet. 


Úgy gondoljuk megtaláltunk egy olyan csoportot, amely a székely önrendelkezés ellen beszél és olyan ,,magyarok,, vannak benne akiknél az hogy magyar vagy székely semmit nem mond csak az hogy Európai.

Ahogyan a bikfic csatornán is hallgathatjuk ,, az EU nem ország!,, kedves ,,Nem az én nevemben ,, nem is lesz az EU soha ország, de akaratotok ellenére is Székelyföldön önrendelkezés lesz mert a székelyek többsége ezt akarja ,,Nem a ti nevetekben az ők nevükben!,,  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here