Nem szakad még Románia, ez csak egy gazdasági együttműködés! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. december 13., csütörtök

Nem szakad még Románia, ez csak egy gazdasági együttműködés!Nagyon bejárta a magyarországi médiát az erdélyi és bánsági városok között létrejött ,,Nyugati szövetség,, névvel létrejött gazdasági együttműködés, amely lehet egy gazdasági autonómia kezdete, de semmiféleképpen nem egy területi szakadás, ahogyan például a ,,Világfigyelő,, oldalán is megjelent.  Megértjük a revizionista embereket is de ez nem revizionizmus és nem egy önálló Erdély létrehozására tett kísérlet, csupán egy szerződés amely a városok közötti gazdasági együttműködést segíti elő.

A sok lájkvadász oldalon persze már különválásokat emlegetnek és mindenféle idióta összeesküvéselméletekkel próbáljak az embereket összezavarni. A különválás az nem most lesz, az véleményem szerint még odébb van. Ez a fajta újságírási módszer teljes mértékben káros, mivel félrevezetik az embereket, mindenféle összeesküvéselméleteket gyártanak és olyan tartalmat, amit az emberek elolvasnak, mert ezt várják, hogy megtörténjen.Ezt talán a egy viccel tudnánk azonosítani, ahogy ez a káros újságírási forma felütötte a fejét az online világban.

Találkozik a székely a komájával az Udvarhelyi piacon és elbeszélgetnek vásárlás közbe és ahogy szokott lenni az Székelyföldön jól kitárgyalják a város vagy a falu baját:
-          - Te Komám, itt ebben a városban nem is kell sem televízió sem újság, mert annyi vénasszony van, hogy a hírek terjednek.
-      - Nem is akárhogyan Komám, tudod itt az ha az udvarodon munka közbe elfingod magad és a szomszéd meghallja, számítsál arra, hogy holnap azt fogják mondani a bodegába hogy beszartál.   
Benke Csaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here