Oh be jót ,,csentenároztak,, a székelyek is - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. december 2., vasárnap

Oh be jót ,,csentenároztak,, a székelyek isEgy pár napja már az ágyat nyomom megfázás miatt ezért még több cikket tudtam elolvasni és még több videót tudtam megnézni a csentenározó oláh barátainkról. Nem követted őket? Neee máááá ember annyit röhögtem rajtuk, hogy azt hittem bogot kell kötnöm a végire mert, bepisilek.

Nézem a televizort és a telekomandán odapittyegtettem a fordítva beszélő testvéreink eseményére. Nagy buli volt, ne tudd meg mennyi zászló és biztos vagyok benne hogy még a Csád köztársaság is kellett kölcsön adjon zászlót mert ennyi ebben az országban nincs.


Na de jöttek a milicek eeej s milyen gépezetekkel ember…hát igaz volt egy pár autó, ami pont a showtime ideje alatt megadta magát, na de ha ez nem történik meg akkor nem is Romániában lennénk. Mutatták a milicista fiuk milyen kemények közben meg a civil emberek csépelik egymást mikor ,,Muie PSD,, mikor ,,Muie PNL,, elhagyva a szájukat. Másik irányban szerencsétlen ortodox papok meg kellett kínlódjanak, hogy valaki figyeljen is rájuk és ne csak a politikára.

Mondom én volt itt élet zajlik az élet a rományoknál és nálunk is, mert mintha a Just For Laughs Gags 2018-as szezonját néztük volna itthon a képernyők előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here