Sorosista csürhe vagy csak tiltakozó magyar ellenzék? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2018. december 14., péntek

Sorosista csürhe vagy csak tiltakozó magyar ellenzék?A ,,rabszolgatörvénynek,, keresztelt törvényt ahogy megszavazta a parlament már robbant is lángos (csak hogy puliszkát ne mondjuk, mert azt román ,,barátaink,, esetében használjuk) mert az ellenzéknek nevezett valami kiment a Parlament épülete elé randalírozni, kukákat, szánkókat és miegymást felgyújtani, mert azt gondolják így kell tiltakozni a csökevényesedett agyúak.   


Tisztelet a kivételnek, ami nagyon kevés, de volt olyan része az alig 2000 főt elérő ellenzéki tüntetésnek, amely nem randalírozott és törvényesen éltek a véleménynyilvánítás szabad jogával.

Kik is voltak ezek a tüntetők akik nem tudták tulajdonképpen megfogalmazni azt hogy kormányellenes tüntetést vagy a ,,rabszolgatörvény,, ellen tüntetnek. Ahogyan néztük a felvételeket ez kiderült, hogy nem is csoda, ugyanis több tüntetőn az látszott, hogy úgy berúgtak, mint az albán szamár. De egy ami biztos és ezt nm tudták ők sem ,, Részeg ember imádsága, beteg ember bőjtje nem sokat ér.,,

Nézzük a Facebookon az élő adást a tegnap este és egyszer mit látok? Egy fiatal 18-20 év körüli srác a kommunista sarlós és csillagos zászlóval mendegél és ordítja azt, hogy demokráciát. Bizony Istenemre nem értettem ezt a helyzetet, tehát most a kommunista kér demokráciát? Vagy a másik dolog a szebb napokat is látott Jobbikos zászló lobog szépen és egyszer megjelenik mellette egy antifasiszta szintén a zászlojával. Akkor bizony azt mondtam magamban, hogy csak még mondja valaki azt, hogy Románia a lehetőségek országa!

B.CS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here