A Székely Leszek 2021 Mozgalom elnöksége döntött az Európai Parlamenti választásokkal kapcsolatos álláspontukról - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. január 27., vasárnap

A Székely Leszek 2021 Mozgalom elnöksége döntött az Európai Parlamenti választásokkal kapcsolatos álláspontukról

A Székely Leszek 2021 Mozgalom elnöksége döntött az Európai Parlamenti választásokkal kapcsolatos álláspontukról

AZ EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁSRÓL VALÓ KÖZLMÉNYÜNK.

A Székely Leszek 2021 Mozgalom elnöksége döntött az Európai Parlamenti választásokkal kapcsolatos álláspontunkról, ahol csoportjainkban az Önök véleményét is kikértük. A szavazásból egyértelműen kijelenthető, hogy az emberek több mint 80%-a csalódott az erdélyi magyar pártokban, ezért úgy gondolják, hogy a Székely Leszek 2021 Mozgalom ne támogassa érdemben egyik erdélyi magyar pártot sem. 

A Székely Leszek 2021 Mozgalom elnöksége az Önök kérését helybenhagyva kijelenti, hogy egyik erdélyi magyar pártot sem fogjuk támogatni az Európai Parlamenti választásokon érdemben. Megjegyeznénk, hogy számítottunk erre a az álláspontra Önöktől, és teljes mértékben megértjük az álláspontjukat, hogy csalódottak az erdélyi magyar pártok tevékenységében .

Volt egy olyan lehetőség is az Erdélyi Magyar Néppárt részéről felhozva, hogy a három párt fogjon össze, ezt ahogy ma az erdélyi magyar médiából olvashatták az RMDSZ kizárja, ugyanis szerintük az EMNP és az MPP nélkül is betonbiztos az RMDSZ helye az EP-ben, ezért nem szükséges az összefogás. Megjegyeznénk, hogy erre is számítottunk, hogy az RMDSZ számára, ahogyan ezt már az évtizedek óta tapasztaljuk nem fontos az összefogás csak a megosztás és az apró lépések politikája.

A Székely Leszek 2021 Mozgalom tehát egyik erdélyi magyar párt mellett sem teszi le a voksát és kérjük a szimpatizánsainkat, tagjainkat, hogy ne vegyenek részt az EP választásokon, hogy ezzel üzenjünk az erdélyi magyar pártjainknak, hogy nem jó az az út amit eddig jártak és változtatni kell. Ha mégis úgy döntenek, hogy szavazni fognak, kérjük Önöket, hogy SEMMIKÉPPEN NE A MEGOSZTOTTSÁG KÉPVISELŐIRE, AZ RMDSZRE SZAVAZZANAK!

Székely Leszek 2021 Mozgalom elnöksége                            2019.jan.27


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here