Az RMDSZ káros az erdélyi magyarságra nézve! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. január 29., kedd

Az RMDSZ káros az erdélyi magyarságra nézve!

Az RMDSZ tevékenysége vagy az egyet előre kettőt hátra féle politika rendkívül káros az erdélyi magyarság és legfőképpen a székelység önrendelkezési törekvéseire nézve. Sokan nem tudják, de az RMDSZ-t volt kommunisták és a szekuritatet megjárt tisztek alapították, egy álmagyar képviseletként. Erre számos bizonyíték is van, ami a neptuni paktum után is sorra kiderült. Az RMDSZ vezetőségében volt a sokak által ismert ma is élő volt kommunista, Király Károly is. Az RMDSZ mai vezetőségét magas katonai fokozatokkal ellátott tisztek, elvtársak alkotják és természetesen a kampányukban az erdélyi magyar egyházak vezetői is benne vannak. Ismerős a minta? Naná ilynek voltak a szabadkőművesek is ilyen módon építkeztek. Vagy talán ezek ugyanazok? 

Jönnek az Európai Parlamenti választások és látjuk, az emberek mondják, hogy nincs alternatíva, mert kellene valakit azért küldeni, hogy képviseljenek minket az EP-ben. Így igaz kellene, de ha eddig sem képviseltek minket csak azért legyenek ott, hogy a több ezer eurós fizetésüket felvegyék? Mitől jobb az Önöknek, hogy ott van 2-3 megélhetési politikus? Biztonságot ad valamire, vagy még mindig hiszünk a mesékben, hogy ott ők az önrendelkezés mellett fognak kiállni. Kicsoda? Az RMDSZ –esek? Viccel? 

Évente 5,4 millió eurót kapnak azért, hogy az Önök életén tudjanak javítani, és ezt nem pártpénzként, hanem mint a pénz kezelői kapják. A pénz nem az ők tulajdona, hanem a miénk, az Önöké, a székelyeké és erdélyi magyaroké, akik évtizedek óta várják, hogy végre Székelyföldön önrendelkezés legyen, nem autonómia könyöradomány, hanem önrendelkezés. 

Kedves RMDSZ-es szavazó! A Székelyföldi fiatalok elmennek itthonról, és tudják miért, azért, mert egy olyan politikai réteget tartanak Önök fent még mai napig is, ami a saját népüket rabszolgaként kezeli és az európai uniós átlagbérek 15%-áért sok esetben 10-12 órát robotolnak 1000 lejes fizetésért, amikor Bukarestben ugyanennyi munkáért 2500 -3000 lejt is fizetnek. Érdemes maradjanak a Fiatalok? Önök űznek el minket akkor, amikor észtelenül a pecsétet a tulipánra nyomják, mert a templomban a tiszteletes úr azt tanácsolta vagy éppen az RMDSZ-től kaptak egy írószert vagy esőernyőt. Ennyivel adtak el Önök is minket, ennyit ér Önöknek is a fiatalság, de majd nézzék meg magukat akkor, amikor Önök is nyugdíjasok lesznek és nem lesz, aki az Önök nyugdíját kitermelje. Felejtsék el hogy majd a Román Állam valahogy kitermeli. Nem fogják és ez nem csak itt van úgy hanem még egy pár szegényebb EU országban is.

Amikor a pecsét az Önök kezében van, nem szabad mindig a megszokott sz@rhoz ragaszkodni, mert alternatíva mindig van és esélyt kell adni a fiatalabb új politikai rétegnek a változáshoz. Ha nem teszik, akkor Önök fognak itt egyedül maradni, majd amikor már Önök sem lesznek itt akkor szép ügyesen a románság hátradőlhetett és a Tanasa félék pezsgőt bonthatnak, mert elérték azt amit akartak, és el fogják foglalni Székelyföldet. Ezt szeretnék, mert az RMDSZ ettől Önöket nem fogja megvédeni.

Igen. Önöket is hibáztatom, akik 30 éve, hogy a rendszerváltásnak hazudott módszerváltást éltetik és nem egy valódi magyar, székely, csángó sőt még székelyföldi románokkal közös rendszerváltást akarnak. Bíznak ebben a politikai elitben, megszavazzák őket 4 évente és akkor Önök sírnak, amikor erdélyi magyar egyetemeket zárnak be, magyar anyanyelvű feliratokat támadnak, a nemzeti zászlóinkat szedik le, székely zászlókat szednek le, székelyföldi polgármestereket terrorizálnak idióta félművelt sovén román bloggerek. 

Gondolkodjanak el, az Isten megfizeti, hogy az RMDSZ, hányszor tett akár a nemzetközi bíróságokon, az emberjogi bíróságon feljelentést ezek ellen? Láttak Önök egyetlen feljelentést is, vagy olyan eredményt fel tud –e mutatni az RMDSZ amely nem volt meg még az átkos rendszerben is? Nem tudnak, sőt még rosszabb lett a helyzet, mert a magyarellenesség még nagyobb mint akkor volt. 

Egy kicsit bízzanak magukban és szedjék össze magukat, mert ezt a rendszert mi egyszerű civil emberek is meg tudjuk változtatni és úgy hogy nem szavazunk rájuk, akkor sem ha a pap vagy éppen a rokonunk kérte. Jókai Mór tökéletesen megfogalmazta ezt a helyzetet amivel jelenleg mi magunk székelyek és erdélyi magyarok is állunk. 

„Kell, hogy történjenek olyan csodák, amiket tíz nemzedék megemlegessen! Példákat kell adni ennek a nemzetnek, amik a szíveket megerősíték. Hóhérpallost a futó rabszolgahadnak! Addig nem fog győzni a szabadság ügye, amíg a magyar nemzet saját áruló korcsivadékának hulláiból olyan hegyet nem rak, mint a Mátra, s a döghalom tetején az utolsó áruló apát a saját fia le nem nyakazza!”

A SZÉKELY LESZEK 2021 MOZGALOM FELKÉSZŰLT A SAJÁT ÁRULÓ KORCSIVADÉKOK ELLENI ,,HÓHÉR,, SZEREPRE!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here