Egyre több a külföldi munkát ajánló átverő. Egy nagyon jó barátunkat is átverték, aki óvatosságra int mindenkit. VIDEÓ - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. január 29., kedd

Egyre több a külföldi munkát ajánló átverő. Egy nagyon jó barátunkat is átverték, aki óvatosságra int mindenkit. VIDEÓ


Egyre több a külföldi munkát ajánló átverő. Egy nagyon jó barátunkat is átverték, aki óvatosságra int mindenkit.  Az ismerősünk Németországba jelentkezett konzervgyári csomagoló munkára, csábító lehet bárki számára egy 1800 eurós fizetés és még éjjeli pótlékok ajánlata is. Csíkszeredai barátunk is ennek a remek lehetőségnek a reményében kerekedett útnak Németországba Brémába. 
A vállalat kutyatápokkal és macskatápokkal foglalkozó cég, ahol furcsa egy embertelen szigoruság lehet, ugyanis ha valaki vizet ivott, akkor két órát lehúztak a fizetéséből. A szállásra további 230 eurót és a munkahelyre való szállítás díja is még 65 euró volt és 600 eurót lehúznak az éjszakai pótlékból is. 

Természetesen a szerződést nem adták oda a barátunknak, ami egyébként törvénytelen is ugyanis egy szerződés megkötésénél minden félnél kell legyen egy példány. A kedves sorvezető hölgy és a barátja voltak azok akiknél jelentkezett az ismerősünk és egyben volt munkatársunk, akit angliai munkánk során ismertünk meg egy becsületes embernek.  Vigyázat mindenkinek, mert még a saját népünk között is vannak olyanok akik képesek átverni minket.

                                                      Videó forrása: Mezei BarnaFrissítés: Személyiségi jogaira hivatkozva a V. CS. kérte a szerkesztőségünket, hogy a képét távolítsuk el. Közben tudomásunkra hozta több ember, hogy hasonló helyzetbe kerültek ők is.. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here