Ete-pete asszony pete? Az asszonynak nincs is pete! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. január 12., szombat

Ete-pete asszony pete? Az asszonynak nincs is pete!Ete-pete asszony pete? Az asszonynak nincs is pete! Mondaná a 90 éves Jóska bácsi Csíkszékről, aki az esti hírek megnézése közben rákapcsolna az Eurovíziós Dalfesztiválra ahol bizony mára már nem az Abba és a Toto Cutugno dalainak a minősége van hanem bizony egy olyan világ jött el ahol farkas asszonyok vagy szakállas fehérnépek akik nem minőséget sugároznak hanem a mai liberálisnak vett irányvonal mecsergéseit mindenféle tehetség nélküli bohócok vonaglását


.
Egy pár éve belenéztem ebbe a nívótlanná vált műsorban és két ország tudott csak abban az évben meghallgatható és fontos tartalmat közlő zenét vinni a dal fesztiválra az egyik Oroszország a másik meg Románia a Voltaj – De la căpat számával.

Idén bemutatták már Franciaország induló versenyzőjét, a globális felmelegedés problémáját mellőzve.  Nehéz a dolgunk, mert nem tudjuk most hogy fehérnépnek vagy férfinek nevezi magát a Marokkóból származó versenyző. Visszatérve a 90 éves Jóska bácsira ha meglátná a tévében szegényt biztosan megviselné az asszonyember-emberasszony kinézete. Szeretjük a székelyeket, mert a modern liberalizmust nem engedik be a székely közéletbe, irtják ahogy lehet és soha nem fogják magukénak tekinteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here