Ferenc Pápa ,,Drakula földjére látogat,,? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. január 11., péntek

Ferenc Pápa ,,Drakula földjére látogat,,?Tudjuk ez a cikkünk megosztó lesz, és sokan nem fogják érteni, de ennek ellenére a véleményünket közzé tesszük, ha ez sok ember idegeit fel fogja borzolni, akkor is kell a székelységet az igazságról értesíteni.  Tehát jön a pápa a román elnöki hivatal közleménye szerint Csíksomlyóra is mi vajon ,,Drakula földje,,? Na de miért tettük fel ezt a kérdést?


2018. október 10 – én általános kihallgatáson, a pápai audiencián vett részt a Vatikánban, egy több mint 400 tagú csíki zarándokcsoport, Borboly Csaba Hargita megyei tanácselnök és Tamás József püspök, Gábor Zoltán csíkszépvízi plébános és Incze Sándor csíkszépvízi kántor. Az audiencia során a Szentatya rövid párbeszédet folytatott Borboly Csabával, Hargita Megye Tanácsa elnökével, aki röviden ismertette a látogatás célját, és személyesen meghívta a pápát Székelyföldre.

Ezen az eseményen a pápa az ostobaságáról tett tanúbizonyságot Ferenc olyan ostobán tudatlan, mint egy marék lepke. És még csak nem is szégyenli. A Márton Áronért, a vértanú püspök szentté avatásáért Erdélyből hozzá elzarándoklóknak azt volt képes mondani, hogy ő Erdélyből csak Drakulát ismeri. Ezt bírta mondani a zarándokoknak a személyes találkozáson a pápa. Kinek a szégyene ez? Hát nem Márton Ároné és nem a székelyeké az szutélászuté –ahogy az oláhok mondanák!


Nyílván a szerény székely vezetők ezt lenyelték és a Hargita megyei kondukátor, Borboly Csaba fellelkesülve, hogy találkozhatott a pápával mentegetni kezdte a pápát, hogy azt csak tréfából mondta és ezek a gonosz médiumok csak kiragadták a részletet a beszédéből.

Nézzük csak meg a Vatikán esetét mennyit segítettek a székelyeknek, na de kérdezzük csak meg a moldvai csángókat, hogy rengetek könyörgés megkeresések után Vatikán helyezett-e ki a moldvai csángóknak magyar papot? Sajnos nem. Nem érdekli Vatikánt és Ferenc pápát sem a csángók helyzete. Vagy hányszor jött el pápa a Csíksomlyói búcsúra ahol sokkal többen részt vesznek, mint a pápa Vatikáni szónoklatain.Jön a pápa, nagyon jó örvendünk neki, csak ne csókolgassa meg a székelyek lábát az után, hogy a balliberális politikai hű kiszolgálójaként végig csókolgatta a modern idők honfoglalóinak és a keresztény eszmeiség üldözőinek a lábait.

B.Cs.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here