Stoffán György az MVSZ Nemzeti Konzultáció Trianonról aláírásgyűjtését támadja - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. január 9., szerda

Stoffán György az MVSZ Nemzeti Konzultáció Trianonról aláírásgyűjtését támadja


Stoffán György az MVSZ Nemzeti Konzultáció Trianonról aláírásgyűjtését támadja.

Felfoghatatlan számomra az, hogy mivel alapozza Stoffán György az MVSZ Nemzeti Konzultáció Trianonról aláírásgyűjtését, miszerint bajt hozna az a külhoni magyarságnak vagy székelységnek. 2017 ben már elkezdődött a Nemzeti Konzultáció Trianonról aláírásgyűjtés, amelynek előkészleti elnökségi ülésén én magam is részt vehettem, tehát saját szem és fültanúja voltam, annak a nemes cselekedetnek, amit az MVSZ elkezdett ugyanis Trianon az egy mély sebet vágott a magyar nemzet lelkébe és lassan 100 év után meg kell hallgassuk a nemzetközi szervezeteket és a jelenlegi kormányt is hogyan vélekednek Trianonról.

A Magyarok Világszövetsége és az Országos Trianon Társaság gondosan előkészítették ezt az aláírásgyűjtést jogászokkal konzultálva.  Felháborító Stoffán György azon kijelentése ahol ,,ostobának,, és ,,hazaárulóknak,, nevezi az MVSZ tagjait, akik számos a magyar nemzet életéről, a székelységről szóló remek kiadvánnyal gazdagították a magyar irodalmat. A Székely Leszek 2021 Mozgalom alapítójaként és a Néri Szent Fülöp Egyesület alelnökeként elhatárolódon Stoffán György azon kijelentésétől is, hogy ez az aláírásgyűjtés, ami közel negyed millió ember már aláírt veszélyt hozna az erdélyi magyarságra vagy a székelységre. Véleményünk szerint a semmittevés az nagyobb veszélyt jelent, mint az hogy felhívjuk a világ szervezeteinek figyelmét arra, hogy itt van egy több ezer éves nemzet, amelyet megcsonkítottak és tessék szépen elmondani nekünk miért volt erre szükség.

A Székely Leszek 2021 Mozgalom alapítójaként és a Néri Szent Fülöp Egyesület alelnökeként minden erdélyit, székelyföldit aki rendelkezik magyar állampolgársággal arra biztatok, hogy írják bátran alá a Magyarok Világszövetsége és az Országos Trianon Társaság aláírásgyűjtő íveit!

Benke Csaba
2019.jan.9 SzékelyföldNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here