A Székely Leszek 2021 Mozgalom elnöke a tegnap Sepsiszentgyörgyön találkozott a helyi fiatalság értelmiségeivel. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. február 3., vasárnap

A Székely Leszek 2021 Mozgalom elnöke a tegnap Sepsiszentgyörgyön találkozott a helyi fiatalság értelmiségeivel.A Székely Leszek 2021 Mozgalom elnöke a tegnap Sepsiszentgyörgyön találkozott a helyi fiatalság értelmiségeivel, akikkel megbeszéltük rövid vonalakban a terveinket, ötleteinket. A Sepsiszentgyörgyi fiatalok nagyon jó javaslatokkal és kérdésekkel jöttek elő, amikre válaszoltunk.

Óriási tehetségeket találtunk, színházi, ének, zene, újságírói, környezet és állatvédelmi, jogi képviseleti témákban is. Olyan fiatalokat, akiket nem fertőzött meg az erélyi magyar és romániai politika, olyan fiatalokat, akik készek a székelyekért és a Székelyföldön élő nemzeti közösségekért tenni, ki-ki a maga területén, olyan fiatalokat, akik hisznek egy pozitív változásban.

Hamarosan megismerhetik őket, ugyanis a Székely Leszek 2021 Mozgalom vezetőségében lesznek, különböző pozíciókban.  Azt tudniuk kell Önöknek is, hogy minden betöltött pozíció önkéntes tehát a fiatalok nem a politikusainkhoz hasonlóan több ezer lejes fizetésekért dolgoznak hanem önkéntesmunkával szeretnének az Önök életén is javítani.

Köszönjük a fiataloknak, hogy eljöttek, meghallgattak és készek erre a nemes munkára, amit felvállaltak. Köszönjük, hogy a helyszínt számunkra biztosította a Sepsiszentgyörgyi Zamat Kávézó és külön köszönjük a kiszolgáló hölgynek a figyelmességét és segítségét.

Ehhez viszont kérjük az Önök segítségét is, hogy a jogalapot számunkra is biztosító Néri Szent Fülöp Egyesület működéséhez szükséges anyagi részhez is hozzájáruljanak adomány vagy az adójuk 2%-val. Erre a dokumentumok letölthetök a Néri Szent Fülöp Egyesület weboldaláról és bárkinek, aki segíteni szeretne adója 2%- ának felajánlásával a Székely Leszek 2021 Mozgalom Facebook oldalára küldött személyes üzenetben ezeket a dokumentumokat át is küldjük. Kitöltésük után az ANAF (pénzügyhöz) kell beadni. Az adójuk 2%-át, tehát az összeget helyben az ANAF-nál kiszámítják és ezt ott tessék beírni.

Tehát kedves Székelyek és Erdélyi magyarok! Egy pártok felett álló összefogásról beszélhetünk ahol a jövő generációja szeretné építeni valójában Székelyföldet, Erdélyt, ezért kérjük az Önök segítségét is.

                                         Innen is letöltheti a támogatási lapot:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here