Az ember mint eszköz szigorúan tilos - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. február 17., vasárnap

Az ember mint eszköz szigorúan tilos

Minden ember életében a legnagyobb cél elérése az a boldogság. Mindenkinek mást jelent de ebben persze az is benne van hogy szabad,de nagyon fontos hogy nem mindent szabad,csak az hogy az emberi jogai nincsenek korlátozva addig amig egy másik emberébe nem ütközik.

Pontosan tudja minden ember hogy amikor valaki azt mondja felhasználom ezt az embert mint eszközt hogy elérje a célját akkor egy rabszolgatartóra gondolnak. Ez igy van de nem csak erre lehet felhasználni egy embert. Titkos kihallgatások,áldozások egy szektában,sexrabszolga,egy egész nemzet felhasználása annak eltörlésére politikailag vagy társadalmilag valamint ami egy nagyon érzékeny dolog manapság az a donor alany felhasználása.

Tisztában vagyok vele hogy életeket menthet meg,tisztában vagyok vele hogy ez egy nagyon nemes dolog aminek meglenne a "kárpótlása"(anyagilag),de senkit sem kényszerithetünk hogy tegye meg mert mindenkinek saját emberi joga rendelkezni a testéről.(Az más dolog amikor valaki abból él meg,sajnos)

Egy ember sem szabad senkinek semmilyen szempontból a tulajdonába legyen. Nem rendelkezhet senki sem a másik ember élete fölött mert az törvénytelen. Azonban nincs amit ezen szépitsek ti is nagyon jól tudjátok hogy "modern" rabszolgatartásban élünk. A főnökünk,az államok vezetői,a különböző cégek és jogi személyek mind-mind sakkban tartják az embert és egy láthatatlan kötéllel huzigálják,figyelik minden lépését és befolyásolják minden döntését.

Sajnos kevesek vagyunk mi székelyek a szuperhatalmakhoz képest hogy valami világ megváltó dolgot tegyünk,de ha kicsiben mi elkezdjük ennek a rabszolga világnak az ágazatait kiküszöbölni és megállitjuk azokat akik egy embertársunk fölött akarnak rendelkezni akkor egy sokkal nagyobb mozgalmat és nemesebb célt érünk el mint azt hinnénk.

Végsősoron mivel egy kép többet mond ezer szónál hadd emlitsek meg egy filmet ami tökéletesen vizuálisan is bemutatja azt amit én nektek leirtam,hidjétek el nem bánjátok meg. "A nővérem húga".Úgy köszönök el,és szeretném ha ti is ezt tartanátok a szemetek előtt testvéreim: Vigyázzunk egymásra!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here