Eszentés és Eszvéeszes zászló harcok, avagy mind a kettő megférne egymás mellett. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. február 26., kedd

Eszentés és Eszvéeszes zászló harcok, avagy mind a kettő megférne egymás mellett.A Siculitas Egyesület, azaz az SZNT és az Amerikából működő szervezet SZVSZ annyira egymásnak esnek sokszor a székely nép zászlóival kapcsolatosan, hogy a székelység már csak ezeken a műbalhékon nevet. Amikor ők az egységről beszélnek és a függetlenek csapatának nevezik magukat, elfeledkeznek, hogy a zászlókonfliktus is nem az egységet szolgálja. A zászló kérdését nem az SZNT és végképp nem egy amerikai tisztázatlan szándékú szervezet fogják eldönteni, hanem maga a székely nép, amikor elérte az önrendelkezését.


Sem az SZVSZ sem az SZNT hivatalosan nem a székely nép képviselői ugyanis egyikről sem szavazott a székely nemzetgyűlés, hogy ők legyenek a székely nép képviselői. Bár a Wikipedia szerint az SZVSZ Amerikában bejegyzett szervezet ez valóban csak hazugság, ugyanis az elnökük a kommunisták előtt elmenekült A.M. soha nem tudta ezt bizonyítani. Az SZNT sincs bejegyezve legalábbis Székely Nemzeti Tanács formában nem, hanem Izsák Balázs szervezet adja neki a jogalapot és minden pénz, amit az SZNT –nek utalnak Izsák Balázs számlájára megy. A többi az kérdéses hogy onnan hová. Ez a helyzet az amerikai székelyek csoportjával is ott sincs nekik számlájuk és minden pénz az Amerikában élő volt katona számlájára megy. Itt is feltevődik a kérdés, hogy hová és mennyi?

Amikor alapítója voltam az SZVSZ-nek több társammal követeltük hogy A.M jegyezze be az SZVSZ-t hogy hitelesen és törvényesen működjünk.  Ő folyamatosan Elhárította a kérésünket és amikor nyomatékosítottuk, hogy szeretnénk a papírokat látni akkor szépen sorban azokat az embereket akik a legtöbbet tettek a szervezet építéséért azokat A.M kitúrta a szervezetből, sőt a Hungary First újságíróját Stoffán Györgyöt még lopással is megvádolta.

Cirkusz ez a javából és ennek következményeit maga a székely nép érzi meg ugyanis a két székely szervezet egymás ellen hangolja az embereket és a nemzeti szimbólumokat is. Most már láthatjuk mind a két szervezet bomlásnak indult az SZNT 5 széki elnöke intett be Izsáknak és A.M. nek is legalább annyi, hogy azt a két kezünkön nem tudjuk összeszámolni.

Az SZVSZ Facebook oldalain még mindig az én általam szerkesztett képek és videók vannak, ahogy a weboldalukon is 90% -ban az általam írt cikkek, képek vannak. Tehát nem tudtak megújulni. Már csak azt tudjuk nekik üzenni, hogy fejezzétek be a zászló cirkuszt és a székely nép megosztását és a magyar kormány elleni gyűlöletkeltést is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here