Normális ellenzéki összefogás, magyar nemzeti érzelmű pártok között! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. február 9., szombat

Normális ellenzéki összefogás, magyar nemzeti érzelmű pártok között!


A nemzeti összefogást célozva egyeztetést tartott a Mi Hazánk Mozgalom és a Magyar Igazság és Élet Pártja az Országházban. A két pártelnök (Toroczkai László ásotthalmi és Nagy Tibor tiszaeszlári polgármester) mellett a Mi Hazánk részéről Novák Előd alelnök és Volner János országgyűlési képviselő, a MIÉP részéről Mészárosné Pércsi Anita elnökségi tag és Kubínyi Tamás párton kívüli elnöki főtanácsadó vett részt.

Foto: Mi Hazánk Mozgalom facebook oldala


 A felek egyeztették programjukat, s hamar megtalálták a közös nevezőt. Mérlegelték a nemzeti ellenzék értékelvű összefogásának lehetőségeit, valamint az EP-jelöltállítás módját annak érdekében, hogy harmadik út jöhessen létre az elvtelenül egyesült balliberális tömbbel és a sógor-koma rendszert megvalósító kormánypárttal szemben. Se Gyurcsány, se Orbán rendszerét nem támogatja a Mi Hazánk és a MIÉP, mely pártok elindultak a nemzeti összefogás útján a Szabó Dezső-i gondolat mentén: "Minden magyar felelős minden magyarért" –áll a Mi Hazánk Mozgalom facebook oldalán.

Foto: Mi Hazánk Mozgalom facebook oldala
(Szerk.megj.) Úgy gondoljuk, hogy a két párt összefogása nagyon fontos, ugyanis mindkét párt a magyar nemzeti radikalizmus képviselője. A MIÉP egy történelmi párt, amely a se nem jobb se nem bal keresztény és magyar értékrendet követi és a Mi Hazánk Mozgalom egy friss XXI.századi magyar nemzeti párt, amely talán a jelenlegi magyar politikai szférában a legerkölcsösebb ellenzéki párt.

Benke Csaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here