Ön is vállalkozó? Szeretné a vállalkozását, termékeit reklámozni? REMEK LEHETŐSÉG! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. február 12., kedd

Ön is vállalkozó? Szeretné a vállalkozását, termékeit reklámozni? REMEK LEHETŐSÉG!

A Szabad Székelyföld Nemzeti Blog lehetőséget biztosít vállalkozások számára, hogy vállalkozásukat reklámozzák a blog oldalunkon, amelyen több mint 410 000 oldalmegjelenítés van. Tudjuk, hogy a mai világban számtalan lehetőség van a reklámozásra, de azt is tudjuk, hogy ezeknek elég borsos áruk szokott lenni.  Ezért a Szabad Székelyföld Nemzeti Blog szerkesztősége több csomagot kínál Önnek, amiből választhat. Az árak úgy gondoljuk, hogy messze a legkisebbek nálunk.


1.STANDARD CSOMAG:

A STANDARD csomag a legkisebb csomagunk, amely 3 hónapos időszakig biztosít reklámfelületet a blog oldalunkon. Ez a csomag + 1 megjelenő vállalatismertető cikket is tartalmaz (igény esetén)
Ár: 50 Lej/ 3 hó

2.KÖZEPES CSOMAG:

A KÖZEPES csomag 6 hónapos időszakig biztosít reklámfelületet a blog oldalunkon. Ez a csomag + 5  megjelenő vállalat, termékismertető cikket is tartalmaz (igény esetén)
Ár: 100 Lej/ 6 hó

3.VIP CSOMAG:

A VIP CSOMAG a legnagyobb csomagunk, amely 12 hónapos időszakig biztosít reklámfelületet a blog oldalunkon. Ez a csomag + 10 megjelenő vállalat és termékismertető cikket is tartalmaz (igény esetén)
Ár: 180 Lej/ 12 hó

Érdeklődni lehet a szabadszekelyfold@yahoo.com -email címen.

Minden csomagunknál szükségünk van a reklámhoz egy jpg vagy png formátumú képre, ha van weboldal linkre, ugyanis a képekre kattintva elérhető lesz az Ön weboldala is. Fizetés az utalással történik. 

Bankszámla: BENKE CSABA
 RO11BRDE210SV48442082100
SWIFT:BRDEROBU
Bank neve BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE SA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here