A Székely Leszek 2021 Mozgalom veszélyesnek véli az RMDSZ felelőtlen és megalkuvó politikáját! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. március 29., péntek

A Székely Leszek 2021 Mozgalom veszélyesnek véli az RMDSZ felelőtlen és megalkuvó politikáját!

A Székely Leszek 2021 Mozgalom veszélyesnek véli az RMDSZ felelőtlen és megalkuvó politikáját, amely képtelen harcolni az erdélyi magyarságot és székelységet ért magyarellenes támadások megszüntetéséért. Az RMDSZ folyamatosan elárulja az erdélyi magyarságot, majd amikor már látják, hogy a parlamenti helyük veszélyben van függetlenül attól, hogy ki van kormányon, segítséget kérnek tőlük.A Székely Leszek 2021 Mozgalom az egyetlen olyan Székelyföldi szervezet, amely kimondja, hogy az RMDSZ nem magyar és nem székely érdekeket védő párt. Hogyan is lehetne az, mikor alapítói között az átkos rendszer szekusai, volt kommunista pártelvtársai bújnak meg a mai napig is. Hogyan képviselhet magyar érdekeket az a párt, amelyik 2004-ben a nagy ,,NEM,, évében Gyurcsány Ferenccel közösen jártatja le az autonómia kérdését, amely kedves Székelyek, ki kell mondanunk bármennyire is kellemetlen nem egyéb, mint 4 évente előbújó kampány és nem több.

Az erdélyi magyarság és a székelység sem ilyen megalkuvó és az ELLENSÉGHEZ dörgölőző képviseletet vár el, hanem egy olyan radikálisan önrendelkezéspárti képviseletet, amelyik az érdekeink érvényesítése érdekében az elnyomó hatalom házában akkorát csap az asztalra ha kell, hogy az ripityára törik. Nem a megalkuvás, nem a töketlenség, nem a túlzott nyálas és csöpögő túldiplomatizált és konfliktushárító politikára van szükség.

Amikor székely fiatalok ártatlanul ülnek börtönökben koncepciós eljárások után, amikor soviniszta bloggerek támadják a magyar anyanyelvű feliratainkat, polgármesteri hivatalokat, polgármestereket büntetnek meg magyar és székely nemzeti szimbólumok használata miatt, akkor gondolkodjunk el mindannyian és az a 300 000 félrevezetett székely és magyar ember is aki aláírásával támogatta az RMDSZ jelöltjeit, hogy érdemes őket támogatni?A tegnap egy Marosvásárhelyi idősebb ember kitámadott minket, hogy miért támadjuk az RMDSZ-t miért osszuk meg a magyarságot? Hol az egység? Nagyon jó kérdések ezek, ezekre mi is várjuk a választ az RMDSZ-től ugyanis pontosan ők voltak, akik az erdélyi magyar Európai Parlamenti egység ellen döntöttek és így akár 1 vagy 2 EP képviselői helytől osztották meg az erdélyi magyarságot és székelységet, azt állítva, hogyha összefogás lett volna az ártott volna az RMDSZ színvonalának.

Gondoljunk bele 300 000 ember az 1,2 milliós erdélyi magyarságból és ez nem kevés. Ennyi embert tudtak megszólítani. Nem vicc amikor azt mondjuk hogy veszélyes az RMDSZ ránk nézve, ugyanis a román állam évente 23 000 000 lejjel azaz 5,4 millió euróval támogatja az ERDÉLYI MAGYARSÁGOT a törvény szerint a pénz a miénk és az RMDSZ csak kezelheti a pénzt, mégis óriási pártszékházakat, személyautókat és több százezer eurós konferenciákat szerveznek ebből a pénzből.A Székelyföldi megyék fejlesztése természetesen az másodlagos és harmadlagos feladat a számukra. Az emberek innen mennek ki a legtöbben nyugatra dolgozni, mert itt a legkevesebbek a fizetések. A nagyobb székelyföldi vállalatok cégek fejei szintén mind RMDSZ szimpatizánsok és tagok és együtt, megbeszélve tartják lent, jó, ha a minimálbér szintjén is a Székelyföldön élő dolgozók bérét is, akik sok esetben nem 8 órát, hanem 10-12 órát is és közben az RMDSZ-es elvtársak, vállalkozók  luxus terepjárókkal, luxus limuzinokkal szelik az utakat. Persze autóikból kiszólnak, hogy emelni nem tudok, mert nincs miből.

A Székely Leszek 2021 Mozgalom szerint, kell egy kis gondolkodási pihenőt adjunk az RMDSZ számára, úgy hogy nem szavazzuk őket be az EP- be. Nem szabad megijedni attól a pletykától, riogatástól amt a tulipános elvtársak terjesztenek, hogy ha ők kiesnek, akkor senki nem fogja képviselni az Erdélyi magyarság és székelység ügyét az EP-ben. Ez hülyeség és riogatás a hatalomért. A Magyarországi nemzeti pártok eddig is felszólaltak a székelység autonómia és önrendelkezési törekvései mellett is, gondoljunk csak Morvai Krisztina képviselőasszonyra is. Tehát semmi veszteség nem éri az erdélyi magyarságot és székelységet, sem ha az RMDSZ nem kerül be az EP-be viszont hosszú távon előny is érhet ebből, mert talán a tulipános elvtársak csipái ki fognak nyílni és érdemben is próbálnak valamit tenni, az erélyi magyarság és székelység ügyeiért is.

Mi kérünk mindenkit, hogy semmiképpen ne szavazzanak az RMDSZ-re és beszéljék le erről a környezetükben élő nemzettársaikat is, ugyanis ennek az egyet előre kettőt hátra féle RMDSZ politikának előbb utóbb vége kell legyen és jobb előbb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here