A Székelyek Világszövetsége nekiment a Székely Szabadság Napjának és Semjén Zsoltnak! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. március 8., péntek

A Székelyek Világszövetsége nekiment a Székely Szabadság Napjának és Semjén Zsoltnak!


A Székelyek Világszövetsége újra nekiment a Székely Szabadság Napja rendezvénynek, de nem bírta ki az amerikai szervezetvezető, hogy egyet ne rúgjon a magyar kormány képviselőjébe, Semjén Zsoltba. Ha nem értik a közlemény lényegét, akkor nem önöknél van a hiba.


Friss hír!!!! Semjén Zsolt, március 10-én Magyarvásarhelyen(a beolvasztott székelyek új városában) a román hatóságok kezére adja, most már fehér lovon, Olosz Gergely magyar szabadság harcos barátját, akit a “magyarellenes” bíróság bebizonyított lopásért elítéltek.

Olosz magyar hősünk pedig nemzeti buszokat és nemzeti lovakat indít, erre az eseményre. Sajnálatos módon Kövér úr nem lehet Vásárhelyen(soha nem is volt ott március 10-én, vajon miért???)pedig ott akart lenni, hogy elmagyarázza a székelyeknek miért is TAGADTÁK meg a székely nép jogi elismerését október 30- 2018- ban, de fontosabb ügyei vannak, hisz a magyar nemzeti Ugandai harcosoknak a Szabadság napját kell ünnepeljék.

Helyette Izsák Balázs (the most hated man in Székelyföld) (szerk.megj. No te! ) tolmácsolni fogja a testvérnépünk sikeres beolvasztási műveleteit, ígéretet tesz, ha a románok nem voltak képesek eltüntetni a székely népet, a NAGY magyar nemzeti összefogásban majd ők végreviszik, Ceausescu elvtárs kívánságát, most már szépen magyarul. Tehát minden elvtárs OTT legyen Tragamures- ben, ahol az összefogás a legerősebb elvtársak. Aki pedig “Vesszen Trianont” és “Székelyföld nem Románia” szlogeneket mernek hangoztatni azokat a román testvérek segítségével Beke Isti és Szőcs Zoltán, mellé küldik.

Minden magyar elvtárs ott legyen, tapsoljon, örüljön, mert aki nem vette volna észre, akkor most tudja, hogy Szabadság van Magyarföldön(sajnálatos módon a Székelyföld elnevezést törölni kellet, hisz a román testvéreink kérésére, ha már nincsenek székelyek akkor a logika szerint nincs föld sem).

Na de itt int be a nemzetközi székely vezető a Marosvásárhelyieknek, akik talán már nem Székelyföldön élnek?

Tragamurák elsősorban nektek köszönjük, hogy támogatjátok ti is a székely nép beolvasztását, nélkületek tervünk nem lett volna sikeres, még akkor sem, ha már egy jó pár éve sikerült kiharcolnunk, hogy a román testvéreink képviselőjét, a szeretet nevében polgármesternek választjuk. ÉLJEN a ROMÁN és MAGYAR kommunisták összefogása éljen az a nap amikor megszabadultunk a székelyektől!!!!

Székelyek Világszövetsége Facebook oldal közleménye

*Ez ügyben megszólalt a Székely Leszek 2021 Mozgalom is, akik elhatárolódnak a Székelyek Világszövetsége Marosvásárhelyi magyarokat Tragamuráknak nevező amerikai szervezetvezető közleményétől és szégyennek tartják, hogy egy székely szervezet vezetője hasonló hangnemben beszéljen egy Székelyföldi város székely és magyar lakósságáról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here