A Székelyudvarhelyi bukott RMDSZ csapat hatásvadász képekkel kíván kampányolni - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. március 30., szombat

A Székelyudvarhelyi bukott RMDSZ csapat hatásvadász képekkel kíván kampányolni


Székelyudvarhelyen csúfos vereséget szenvedett RMDSZ csapat, több éves fotóval kívánt kampányolni a Malom utcai híd állapotával és néhány kátyúval az EMNP és MPP összefogás polgármestere ellen, mondva azt, hogy el van hanyagolva a város. 
Aki emlékszik még az RMDSZ korszakra Székelyudvarhely akkor tényleg el volt hanyagolva, egy szemetes szocialista város képét tükrözte akkor.

Pedig akkor volt még pénz is, ugyanis élt még akkor a ,,Kárpátok Láncfűrészese,, vagy ahogyan a székelyek hívták őt a Druzsbás, aki az RMDSZ akkori egyik leggazdagabb embere volt, akinek palotái voltak még a román vídékeken is. Udvarhely akkor romokban hevert a sok pénz mellett. Most pedig egy fejlődő és XXI.századi város képe kezd kialakulni, ugyanis az összefogás polgármestere számos EU pályázatot és több támogatást kapott még a Magyar Kormánytól is mint a tulipános elvtársak. 

Természetesen kisebb hibák még vannak, de ezek megoldódni látszanak. Azok a települések , ahol nem az RMDSZ képviselői vannak többségben rohamosan fejlődésnek indultak, ezt bizonyítja Székelyudvarhely példája is.
Kedves udvarhelyi tulipános elvtársak До свидания! Больше никогда UDMR!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here