Az ,,amerikai székely,, András Mihály, akinek Soros és Simicska a kedvence, irigy lett. - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2019. március 14., csütörtök

Az ,,amerikai székely,, András Mihály, akinek Soros és Simicska a kedvence, irigy lett.

Már megszoktuk, de az SZVSZ mocskolódásait közzétesszük egy olyan Amerikába menekült szökevény próbálja sértegetni a tagjainkat akinek az SZVSZ szervezete nem jöhetett volna létre ha az a kb 10 ember aki András Mihály magyar kormányt mocskolása után ki nem lépett volna, fel nem építette volna. Tudjuk egy megkeseredett ember, aki az Amerikai Dallasból osztja az észt nekünk és a Marosvásárhelyi székelyeket Tragamuráknak nevezi. 

Kedves Mihály (vagy Mihai ugyanis képzeljék a Székelyek Világszövetsége vezetője nem székely hanem félromán) Dallas nem Székelyföld és Székely Leszek 2021 Mozgalom nem kedveli sem Sorost sem Simicskát ahogyan ezt te állítottad, hogy te kedveled. Kérünk téged, hogy te is mutass legalább 10 ilyen tehetséges fiatalt aki ott van nálatok, mint amilyenek nálunk vannak. Vagy te egy közel 60 éves ember, akinek magyarázni kellett, hogy melyek a székely székek és melyek ezeknek a központjai. ,,Székely vezetőként,, úgy gondoljuk, ezt tudnod kellene. 

Az a 27 éves fiú akiről te beszélsz, dolgozik és dolgozott Svédországtól egészen Angliáig olyan munkákat amit te életedben nem tudtál megtenni. Neked a mezőgazdaság megalázó volt ezt te magad mondtad. Nekem meg nem megalázó, mert rengeteget tanultam, olyan dolgokat, amiket tovább tudok adni itthon a székelyeknek is. 

A szüleim is dolgoznak én is azt teszem és nem egy Dallasi tornácon szivarat pöfékelve szidom a magyar kormányt. Azok az emberek, akik otthagytak titeket soha meg nem bánták, a legjobb döntést hoztuk.

További jó gyűlölködést!
Üdvözlettel Benke Csaba az SZVSZ korábbi tagja, a weboldalatok korábbi szerkesztője, képeitek 90%-ának készítője az oldalatokon szereplő cikkek 80% írója.

Nézzük csak hogyan gyűlölködik az  ,,amerikai székely,, András Mihály, akinek Soros és Simicska a kedvencei közé tartoznak az Azonnali.hu szerint. Ez tény hogy irigy lett a fiatalokból álló Székely Leszek 2021 Mozgalom vezetésére, akik nem Dallasból hanem Székelyföldről harcolnak a székelyekért.

Olvassuk a felhívásokat: Szüljön gyereket! Maradj otthon! stb...

Olyanok biztatják akik se nem szültek(vagy még nőt sem láttak meztelenül) és otthon maradtak, de a szülei tartják el!!! Hát ha 27 évesen “elnöknek” titulálód önmagad és egy 16 éves iskola és munkakerülővel, valami “Székely Leszek 2021 Mozgalom” néven üzeneteket küldesz az “elnökség”- nevében akkor nem veled van baj, hanem azokkal a felnőt emberekkel akik egyáltalán szóba állnak veled!!!! A FB jó dolog lehet de csaló is, ezek a gyermekek valami ügyet és FB lepcseléseket, azért teszik mert nincs más dolguk. Ha véletlenül egy olyan csapatba kerültél nem sok hitelességed van. A fiatalokat támogatni kell de az ingyen élőket kerülni kell. Mert előbb- utóbb jóhiszeműséged kihasználják és egy az egyben meglopnak. Gondolod téged nem???- mi is azt gondoltuk és nekünk is meg kellet fizessünk, jóhiszeműségünkért. Azt írják legtöbbször amit szeretnél hallani és így kezdődik a csalás. Szólj az ismerőseidnek is.

András Mihály a texasi székely kivándorló 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here